جوجه چینی

این دستور غذا رو از دوست عزیزم دخملی یاد گرفتم!

مواد لازم :

 فیله مرغ یا سینه

تخم مرغ : ١

ماء الشعیر بی طعم

جوش شیرین

آرد

طرز تهیه:
یه دونه تخم مرغو با چنگال خوب بزنید...نمک و فلفل و آویشن اضافه کنید...به اندازه یه پیمونه تا یک و نیم پیمونه آرد بریزید و خوب با چنگال بزنید که گلوله نشه...سه چهارم پیمونه هم ماءالشعیر بدون طعم اضافه کنید...یک چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین هم بزنید...حالا فیله های مرغ یا به هر حال سینه مرغ رو که تکه تکه کردید داخل این خمیر بذارید( نباید شل باشه نباید سفتم باشه)بعد در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید...

سس:
یه دونه خیار یه دونه خیار شور دو تا هویج خرد شده ریز رو با یه قاشق ماست و یه قاشق سس مایونز و ادویه های دلخواه مخلوط میکنیم...البته من کاهوی ریز شده هم اضافه کردم...

/ 11 نظر / 26 بازدید
نمایش نظرات قبلی
ملیکا

چه آسونه خانومی ممنون باید حتما امتحان کنم [گل]

آفتاب و مهتاب

سلام خانمی ممنون از این اموزشتون اتفاقا مدتی است که دنبال دستور تهیه این غذا می گشتم .الان که اینجا یافتمش خیلی خوشحال شدم. چه ساده و آسونه[گل]

شيرين

سلام خانم خوشگله . من خيلي به آشپزي علاقه دارم، هميشه تو اين سايت و آن سايتم، يك چيزهايي هم بلدم ، ولي دلم ميخواد ميشد كلاسي چيزي ميرفتم كه حرفه اي ياد ميگرفتم، ازجمله غذا و دسر و تزيين، جايي هم تا حالا پيدا نكردم كه خصوصي آموزش بدن، چون من سر كار ميرم تو هفته نميتونم ميخوام ببينم ميشه جايي رو پيدا كرد كه فقط 5 شنبه ها كلاس برم يا كسي كه بياد خونه با هم كاركنيم، گفتم شايد تو بتوني كمكم كني.

طناز

فک کنم جالب بشه من قبلا با پودر سوخاری آمون هم درست کردم خوشمزه شد

فلفلی

سلام ممنون خیلی عالی به نظر میرسه به منم سری بزنید راستی با اجازت لینکت میکنم[گل][لبخند]

منصوره

سلام به به خیلی عالی و با سلیقه است

منصوره

سلام پیشاپیش سال جدید را به شما و خانواده محترمتان تبریک می گویم و بهترینها رابرایتان آرزومی کنم

آسانا

سلام دوست خوبم از وبتون دیدن کردم.وب خوبی دارید. لینکتون میکنم. خوشحال میشم به وب ما هم سر بزنید.

پیوند

سلام دوست خوش ذوق و با سلیقه وبلاگ قشنگتو دیدم ، چقدر دستورات مفیدی توش داره خوشحال میشم به وبلاگ نوپای منم سری بزنی و از نظرات مفیدت بهره مندم کنی