مافین پیتزا

مواد لازم:

ژامبون گوشت: به میزان لازم (بستگی داره که چند تا مافین بخواین... برای حدود 60 تا مافین، من از یه کیلو ژامبون خرد شده استفاده کردم)

فلفل دلمه ای: ترجیحا اگه رنگی باشه بهتره! 5-6 عدد

پنیر موزارلای رنده شده : هر چی بیشتر بهتر! 

ذرت کنسروی یا بخارپز شده: به میزان دلخواه (میشه اصلا نباشه!)

آرد سفید: بازم بستگی داره... برای هر 12 عدد مافین یک فنجون و نصفی آرد لازمه!

تخم مرغ: بازم بستگی داره! شما اول در نظر بگیرید که چند تا مافین میخواین... بازم اگه بخوام برای 12 تا بگم، یه دونه کافیه...

کره آب شده: برای همون 12 عدد مافین، 40 گرم

شیر: برای 12 عدد یه فنجون!

نمک و فلفل و آویشن

طرز تهیه:

مواد رو کنار خودتون بچینید! توی یه کاسه بزرگ گود، اول آرد رو بریزید، بعد تخم مرغ رو داخلش بشکنید، بعد شیر و کره رو اضافه کنید، یه خمیر چسبناک به دست میاد! بعد ادویه دلخواهتونو اضافه کنید... اینا کلا 5 دقیقه هم وقت نمیگیره...

مواد دیگتون که شامل ژامبو و ذرت و فلفل دلمه ای باشه رو از قبل خوب خرد کرده اید دیگه... حالا اضافه کنید به این خمیر... خوب هم بزنید... آفرین!

بعد پنیر پیتزا... اگه به من باشه به حد مرگ! اگه دوس دارید رژیمی تر باشه کمتر!

بعد توی قالب مافین کپسول کاغذی بذارید... و داخل کپسولها از این مواد بریزید و بذارید توی فری که یه ربعه گرم شده... حرارت؟ 180 درجه... به مدت نیم ساعت... اگه روش گریل نشده بود 5 دقیقه هم گریل بزنید... فوری و فوتی و بسیار خوب و دوست داشتنی و خوشمزه!

به میزان زیاد هم می تونید به همین شکل درست کنید... و از قبل هم میشه درست کرد و گذاشت توی یخچال... و وقتی خواستین سرو کنید فقط گرمش کنید... اصلا حالتشو از دست نمی ده...

 

/ 16 نظر / 102 بازدید
نمایش نظرات قبلی
negin

خوشمزه......... چه کپسولهای شادییییییییییی

خاموش

[گل]

نیلوفر

عزیزم می شه پنیر دیگه ای مثل گودا یا فیلادلفیا رو جایگزین موزارلا کرد ؟ بافتش تغییری نمی کنه یا مثلا انسجامش از بین نمی ره ؟؟ یه سئوال دیگه هم اینکه وقتی مواد خمیر رو آماده می کنی ، با همزن برقی مخلوطشون می کنی ؟

نیلوفر

یا اگه مثلا فقط پنیر پارمسان بریزیم دیگه چسبندگی نخواهد داشت ؟

نگین

سلام.میخواستم از اون بوم ها سفارش بدم عزیزم.باید چیکار کنم؟[لبخند]

فرشته لايق

خاتون عزيز من اين مافين ها رو درست كردم عاااااااالي شد خيلي وقت بود كه دنبال دستور مافين پيتزا بودم و خيلي از رسپي ها رو امتحان كردم و انصافا طعم اين پيتزا كوچولوها يه چيز ديگه بود . ممنون

shoko

salam khatoonodowle aziz dastoore pokhtaton harf nadare avalin saite ashpazie iranie ke mibinam shoro shoghe ashpazio be adam montaghel mikone .omidvaram hamishe ghazahaie ojmaze bepazin va hamishe hale ashpazi dashte bashin eradatmande shoma shoko[قلب]

شیرین

سلام عزیز دلم. این غذارو درست کردم . به چندتا مشکل خوردم میشه کمکم کنی؟ یکی اینکه من قالب مافین نداشتم و موادرو داخل همین کپسولها ریختم و تو ظرف گذاشتم تو فر اما وقتی حاضر شد ته مواد به کپسولها چسبیده بود آیا باید ته کپسولها رو چرب کنم؟ 2 اینکه منظورت از فنجان همان پیمانه است یا نه . مواد رو برای 12 تا مافین آماده کردم خوشمزه شد البته به نظر همسری ولی من فکر میکنم که مواد بیشتر طعم خمیر میداد آیا اشکال داره که اردش کمتر باشه؟ و اینکه آیا میشه مقداری رب یا سس گوجه به مواد اضافه کرد که از بی رنگی در بیاد؟ یک کم به نظر توش خام بود که اگر بیشترهم میذاشتم بمونه تو فر تهش میسوخت. ممنون میشم راهنماییم کنی.

شیرین

ممنونم عزیزم از راهنماییت. تو بهترینی عزیزم ته کپسولها کاملا چسبیده بود یا باید از تهش میگذشتی یا اینکه با کاغذ میخوردی!!!! اگه کف کپسولهارو چرب کنم به نظرت مطمئن تر نیست؟ درمورد آرد هم من یک پیمانه و نیم ریختم و به نظرم همین زیاد بود که مزه خمیر میداد بیشتر. از محبتت بی نهایت تشکر