خوراک قارچ و مرغ

مواد لازم:

سینه مرغ : یک عدد

قارچ : ٣٠٠ گرم ( به دلخواه)

فلفل دلمه : یک عدد

پیاز : یک عدد

پیازچه :‌به میزان دلخواه

نمک و فلفل و ادویه

سس انار : یک قاشق

آبلیمو : یک قاشق

آب مرغ یا استاک مرغ :‌یک پیمانه

طرز تهیه:

ابتدا سینه های مرغ رو به قطعات کوچک خرد میکنیم و در روغن تفت میدیم...قارچ اسلایس شده رو در کمی روغن و آبلیمو تفت میدیم...پیاز رو سرخ میکنیم...پیازچه و فلفل دلمه رو هم با هم تفت میدیم...بعد همه ی مواد رو به همراه ادویه و سس انار مخلوط کرده و در ظرف رو میذاریم تا به مدت ١۵ تا ٢٠ دقیقه حرارت ببینه...خیلی سریع آماده میشه و خیلی هم طعم خوبی داره...

سس انار آماده در اکثر سوپرمارکتها و فروشگاههای زنجیره ای موجوده...اگه موجود نداشتید می تونید کمی رب انار رو رقیق کنید و به غذا اضافه کنید...

 

/ 6 نظر / 10 بازدید
نیلوفر

این غذا خیلی عالی و خوش مزه است و به نطر من خیلی هم با کلاسه ! :) مرسی :) خاتون جان این سس انار ترشه طعمش یا ملس یا شیرینه ؟ آیا طوری هست که برای سالاد هم بشه استفاده کرد یا فقط مناسب غذاست ؟

سمیر

این سس انار کاله از بس خوشمزه س دیگه به غذا نمیرسه خب[خنده] جالب بود

نیلوفر

عزیزم من سس انار رو گرفتم و در طی 1 روز تمومش کردم دقیقا ! همش دستم بود و خالی خالی می خوردم ! خیلی خوشمزه بود از این به بعد باید یه هزینه ای رو به خرید سس انار اختصاص بدیم چون من هر روز میخوام !! یه سئوال درمورد ته چین گوشت و بادمجونت دارم چون می خوام درستش کنم....نوشتی که زرده و سفیده رو جدا می کنیم .... فقط از زرده استفاده کردی برای این غذا ؟

نیلوفر

میشه علتشو بهم بگی دوستم ؟ می خوام بدونم چه تغییری توی ته چین ایجاد می کنه استفاده از زرده خالی یا زرده و سفیده با هم ؟ ببخشید هی سئوال می کنم [ماچ]

شادی

دست شما درد نکنه!!! می خواستم بگم که من بالاخره اسباب کشی کردم و ممنون می شم لطف کنی و به آدرس جدیدم سر بزنی عزیزم و یه لطف بزرگتر هم بکنی آدرس وبلاگ من رو تو لینک هات تغییر بدی آرس جدید من: http://chefshadi.wordpress.com/

مطبخ فــَرا

به نظرم خيلي خوشمزه اومد .... كپي كردم با اجازه .... راستي با يك سوپ ساده به روزم