کوکوی اسفناج و سیب زمینی

اسفناج : یک بسته کوچک

تخم مرغ : ٢عدد

سیب زمینی :‌٢ عدد

زردچوبه ... نمک ... فلفل

آرد نخودچی : ١ قاشق

رب :١ قاشق

وقتی همیشه یه مادر مهربون سبزی های فریزری شما رو آماده کنه هیچ وقت نمی تونی بفهمی که کدوم کوکوئه کدوم پلو! مثل من که هنوز نفهمیدم!!!!

برای همینم وقتی خواستم یه کوکوی دورنگ درست کنم به جای سبزی کوکو اشتباها سبزی اسفناج برداشتم! و بعد از یخ زدایی متوجه شدم که خب دیر بود اما جای ابتکار عمل داشتم! گفتم هر چی میشه بشه کوکوی اسفناج درست میکنم! و حالا...

سیب زمینی ها رو آب پز یا بخار پز کنید...رنده کنید...نمک و فلفل و زردچوبه و تخم مرغ بزنید...

اسفناج رو هم نمک و فلفل و کمی آرد نخودچی و تخم مرغ بزنید...

از دورنگ درست کردن پشیمون شدم...بذاری سیب زمینی کم کف تابه سرخ بشه...بعد همش بزنید...در این فاصله اسفناج رو هم اضافه کنید...تفت بدید...بذارید با حرارت ملایم سرخ بشن...این وسط هم زدن یادتون نره! بعد یه قاشق رب بزنید...وقتی سرخ شدن مواد به اون میزان دلخواهتون رسید کوکوتون آمادست!!! طعم خوبی داره...جوری که اصلا اضافه نیومد! می تونید قالب بزنید و میل کنید...

/ 3 نظر / 16 بازدید
پانیذ

می تونین تاریخ و اسمشو روی لیبل بنویسین و بزنین تااشتباه نشه....

شادی

دستت درد نکنه خاتون جان. عکسش که خیلی جذابه ولی این بقچه ی مرغ خیلی هیجان زده ام کرد. فکر کنم باید درست کنمش تا از فکر و خیالش در آم. مرسیییییی[قلب]