پاستای یونانی

مواد لازم: 

پاستای فرمی =یک بسته

 

گوشت چرخ کرده= یک بسته سه نفره 

 

پیاز خرد شده= یک عدد متوسط

 

گوجه فرنگی = 3 عدد

 

فلفل دلمه ای خرد شده = یک عدد

هویج  رنده شده = یک عدد متوسط

قارچ ورقه شده : 200 گرم

مواد لازم برای سس سفید :

 

 آرد=4 قاشق غذاخوری

 

کره= 40 گرم 

شیر = 500 لیتر

پنیر پارمسان یا پیتزا یا هردو = مقدار دلخواه  

فلفل سیاه و قرمز و نمک و آویشن

طرز تهیه: 

ماکارونی را به روش همیشگی در آب جوش می پزیم و آبکش کرده کنار میگذاریم... 

در این حین،گوشت را در روغن کمی تفت می دیم... پیاز خرد شده را اضافه میکنیم...کمی تفت داده و فلفل دلمه و قارچ و هویج رنده شده رو اضافه میکنیم..پس از دو سه دقیقه گوجه فرنگی پوره شده را به آن اضافه کرده و نمک و فلفل می زنیم و با حرارات کم می گذاریم آبش کشیده شود و گوشت بپزد.

 

سس سفید را هم آماده می کنیم.کمی که غلظت گرفت از روی حرارت بر میداریم و پنیرها را درون آن ریخته و هم می زنیم.

 

 سس سفید  را با ماکارونیهای آبکش شده مخلوط میکنیم.

ظرف مناسبی را انتخاب می کنیم و یک لایه از این مخلوط را ته ظرف می ریزیم.

سپس یک لایه از سس گوشتی را روی آن میدهیم باقی ماکارونی را روی مواد گوشتی صاف میکنیم.

 

 

 

/ 10 نظر / 35 بازدید
ساناز

سلام عزیزم این پستا را باید در فر گذاشت یا نه؟

الی Evchi

چه غذاهای خوش آب و رنگی [قلب]

گلابتون

پس من تا حالا زیاد غذای یونانی درست کردم و خودم خبر نداشتم ![نیشخند][چشمک]

هنگامه

وای سلام منم مثل گلابتون جان خودم خبر نداشتم. دست شما درد نکنه من با اجازه شما را لینک می کنم.

طناز

سلام سیندخت جون می خوام طرز تهیه یه اگینه خوشمزه رو بهت بدم امیدوارم درست کنی و خوشت بیاد و تو وبلاگت بذاری

طناز

مواد لازم برای خاگینه تخم مرغ --- 4عدد ماست ---- یک لیوان روغن مایع---- نیم لیوان آرد--- 14 قاشق غذاخوری بکینگ پودر--- 1 قاشق غذاخوری سر پر وانیل --- مقداری ------------------------------------------------ مواد لازم برای تزئین روی خاگینه دارچین گردوی خرد شده گل محمدی ------------------------------------------------ مواد لازم برای شیره خاگینه شکر --- 3 لیوان آب---- یک و نیم لیوان زعفران هل -----------------------------------------------------

طناز

طرز تهیه 1- تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و چند دقیقه با همزن هم می¬زنیم. 2- روغن مایع را به تخم مرغ ها اضافه کرده دوباره هم می¬زنیم. 3- ماست را به مخلوط اضافه کرده و هم می¬زنیم. 4- بکینگ پودر و وانیل را به آرد اضافه کرده و آرد را الک می¬کنیم. 5- آرد را کم کم به مخلوط اضافه کرده و هم می¬زنیم. 6- مخلوط را داخل ظرف ریخته و رویش دارچین و گردو و گل محمدی را اضافه می¬کنیم. 7- خاگینه را داخل فر می¬گذاریم و به مدت 45 دقیقه می¬پزیم. 8- روی حرارت شعله اجاق گاز شکر را داخل آب حل می¬کنیم و زعفران را به شیره اضافه می¬کنیم. 9- شیره را می¬گذاریم سرد شود. 10- وقتی خاگینه آماده شد، در حالتی که خاگینه داغ و شیره سرد است، شیره را روی خاگینه می¬ریزیم. 11- خاگینه را برش داده و می¬گذاریم سرد شود.

طناز

طرز تهیه: 1- تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و چند دقیقه با همزن هم می زنیم. 2- روغن مایع را به تخم مرغ ها اضافه کرده دوباره هم می زنیم. 3- ماست را به مخلوط اضافه کرده و هم می زنیم. 4- بکینگ پودر و وانیل را به آرد اضافه کرده و آرد را الک می کنیم. 5- آرد را کم کم به مخلوط اضافه کرده و هم می زنیم. 6- مخلوط را داخل ظرف ریخته و رویش دارچین و گردو و گل محمدی را اضافه می کنیم. 7- خاگینه را داخل فر می گذاریم و به مدت 45 دقیقه می پزیم. 8- روی حرارت شعله اجاق گاز شکر را داخل آب حل می کنیم و زعفران را به شیره اضافه می کنیم. 9- شیره را می گذاریم سرد شود. 10- وقتی خاگینه آماده شد، در حالتی که خاگینه داغ و شیره سرد است، شیره را روی خاگینه می ریزیم. 11- خاگینه را برش داده و می گذاریم سرد شود.

طناز

این غذاتو حتما درست می کنم فقط اینکه انتخاب و راست کلیک رو بستی آدم نمی تونه تو فایل ورد کپی کنه و پرینت بگیره عکسای غذاهات هم خیلی خوشگلن و حسابی دهن آدمو آب می ندازن