خورش کاری با مرغ

مواد لازم برای دو نفر :

فیله مرغ یا سینه : ٢ عدد

خامه : نصف یک بسته بزرگ

پیاز : یک عدد کوچک

گشنیز : مقداری

نمک و فلفل و پودر کاری

کره : ٢۵ گرم

اول فیله یا سینه رو به قطعات کوچک تقسیم کنید...پیاز ریز خرد کرده رو در کره تفت داده و کمی به اون زردچوبه بزنید و سپس قطعات مرغ رو اضافه کنید و کمی تفت بدید...ادویه که شامل نمک و فلفل و کاری هست به غذا اضافه کنید و در نظر داشته باشید طعم این خورش به کاری هست...بعد آب اضافه کرده تا خوب بپزه...بعد از حدود نیم ساعت خامه رو که حسابی با چنگال زدید و نرم شده به همراه گشنیز اضافه کنید...

طعم مطبوع  و خوبی داره و خیلی هم سریع حاضر میشه

/ 5 نظر / 26 بازدید
مارمولک

واااااااااای چه صفحه خوشمزه ای دستتون طلا!!!![تایید]

دخملي

ممنون عزيزم ... اون وقت اين غذا با برنج خورده ميشه يا نه ؟

عسلی و آقای همسر

خانومی ممنون از دستور پختت ... بنظر خوشمزه میاد .. فقط کاش خامه و ادویه کاری رو به مقدار دقیق میگفتی مخصوصا کاری .. چون آدم میترسه زیاد بریزه و غذا بدمزه شه ممنون

somi

سلام ...بابا تو دیگه کی هستییی....مردم از دیدن این همه غذاهای خوشمزه..دستت درد نکنه از این همه اموزشهای خوب ..خیلی هنرمندی افرین...ولی خدا نکشتت..من حاملم و با خوندن و دیدن اینا بدجوری حوس میکنم..خودمم سخت غذاهای خودم و دلم میاد بخورم..... ولی حتما در اولین فرصت که بهتر بشم درستشون میکنم..ممنون..عکسایی رو هم که میذاری خیلی قشنگن دوست عزیز

گلابتون

به به ..... حال داد کلی !!!! کوفته کاری هم موجود خوشمزه ایه ها ... اگه از طعم کاری خوشت میاد درست کن