استیک با سس قارچ

استیک گوساله یا فیله گوساله

قارچ

خامه

 شیر

کره

آبلیمو

آرد

اول استیک ها رو در روغن با حرارت بالا سرخ کنید...بعد قارچ های اسلایس شده رو در کره ای که کمی بهش آبلیمو اضافه شده تفت بدید...کمی که نرم شد یه قاشق آرد اضافه کرده به همراه شیر...هم بزنید تا غلیظ بشه...دو تا قاشق خامه اضافه کرده و چاشنی های دلخواه مثل نمک فلفل آویشن بزنید...سس آمادست...من ساندویچی درست کردم و کمی هم سالاد کلم اضافه کردم به همراه سیب زمینی سرخ شده...

/ 5 نظر / 19 بازدید
باران

سلام خانوم خانوما! من آشپزیم خوبه اما چیزای خیلی زیادی بلد نیستم چون درست نکردم. اما وقت که می ذارم واقعا جالب میشه. آشپزی رو خیلی دوست دارم. با اجازه لینکت می کنم که مدام بهت سر بزنم. در ضمنإ می شه نحوه درست کردن قهوه رو برام بگی؟ بعد امتحان می کنم و اشکالامو ازت می پرسم! کاش منم یه چیزی داشته باشم بهت یاد بدم

آبنبات چوبی

با سلام وتشکر از آموزشتون راستی چرا مقدار مواد لازم رو ذکر نکردید؟مثلا شیر چه مقدار باید باشه؟ با تشکر[گل]

خانومک

بانو جان آخه این غذاهای خوشمزه رو میذاری اینجا من با این رژیمم چیکار کنم؟[نیشخند]دستت درد نکنه عزیزم.این استیک رو به شکل آماده و بسته بندی شده میفروشن یا باید رفت از قصابی ها خرید؟میدونی کدوم قسمت گوشت برای استیک استفاده میشه معمولا؟

میترا-مامان فراز

خاتون جان مبارك باشه خانومي. چه وبلاگ قشنگي داري. قالب وبلاگت مثل مال منه يعني هم سليقه ايم؟؟؟

آناهيتا

عالييييييييييييييه[خوشمزه]