ارمنی پلو

طبق دستور سمیرا جان باید از بال مرغ استفاده کرد که من به دلیلی در دسترس نداشتن در آن لحظه از سینه مرغ استفاده کردم!

 

مواد لازم:

 

بال مرغ...................................................... 6 عدد

برنج............................................................ 2 پیمانه

نمک و فلفل..............................................به میزان لازم

روغن.........................................................به مقدار لازم

زعفران آبکرده.........................................مقداری

 

برنج را آبکش کنید...

 ته قابلمه یه مقدار آب , روغن و زعفران آبکرده بریزید, بالهای مرغ رو کف قابلمه بچینیدو  بهش نمک و فلفل بزنین و برنج رو روی مرغها بریزید.در قابلمه رو بذارین و شعله گازو زیاد کنید.

بقیه زعفران آبکرده رو روی برنج بریزین(مزه این غذا فقط زعفرانه) و بعد از چند دقیقه شعله گازو کم کنید تا مرغها بپزن و برنج هم دم بکشه.

به صورت قالبی برگردونید...

نوش جان

 

/ 3 نظر / 31 بازدید
الی & LIFE

یعنی دیگه نیازی نیست مرغها رو جداگانه پخت ؟! توی همون زمان دم کشیدن میپزه ؟؟؟ [رویا]

آيدا (كافه ي آيدا)

سلام، من هم خيلي خوشحالم كه با شما و وبلاگ خوب شما آشنا شدم دوست عزيز. خيلي وقت نمي شه كه شروع به نوشتن كرديد اما توي همين مدت كم هم بسيار خوب پيش رفتيد، برات آرزوي موفقيت ميكنم در ضمن ما مي تونيم با هم تبادل لينك كنيم، براي همين من اول لينكت كردم با اجازه.. براي شما و خانواده تان آرزوي سلامتي و شادي مي كنم. آيدا

آيدا (كافه ي آيدا)

سلام، 7 سال[راک]؟.. شرمند م آخر من نمي دونستم 7 ساله وبلاگ نويسي من فقط به آرشيو وبلاگت نگاه كردم و گفتم تازه شروع كردي! در هر حال (اي پيشكسوت منو ببخش) منتظرت هستم عزيزم، موفق باشي[گل]