خورش مرغ با باقالی

مواد لازم :

مرغ : هر تعداد تکه به اندازه دلخواه

باقالی : مقداری ( حدود ١٠٠ گرم )

پیاز کوچک یک عدد

نمک و فلفل و زعفران وزردچوبه و ادویه دلخواه

رب گوجه فرنگی

طرز تهیه :

ابتدا مرغ رو در مقداری روغن کم تفت میدیم...بعد که همه طرفش سرخ شد کمی آب اضافه کرده( می تونید برای اینکه روغن نداشته باشه از یه ظرف دیگه استفاده کنید) و یه پیاز کوچک رو پوست کنده و نمک و فلفل و ادویه ( رزماری حتما برای مرغ استفاده کنید) رو هم بریزید و در ظرف رو بذارید...کمی که جوش زد باقالی رو هم اضافه کنید...رب رو در مقداری روغن تفت داده به خورش اضافه کنید...وقتی باقالی ها و مرغ پخته شد غذا آمادست...خوش طعم میشه...ضمنا یادتون باشه که آب این غذا معمولا رقیق نباید باشه و در حد غلظت سس اگه آماده بشه خیلی مطبوعتره...

/ 4 نظر / 27 بازدید
شهرزاد

سلام خوشمزه میشه اما خیلی سرد و سنگینه (منظورم اینه که هم مرغ و هم باقالی از نظر طبع سرد هستند و معده رو سنگین می کنن)

دخملي

فک کنم جالب باشه حتما امتحان می کنم

نسیم

سلام خاتون جان منو یادت میاد؟ من همیشه بهت سر میزنم غذا هات معرکست.تو وبلاگ من هم خیلی وقت هست که لینک هستی اون یکی وبلاگت رو هم همیشه میخوندم و کلی حال میکردم از نوشتنت اما رمزی شده و دیگه نمیتونم بخونم یک بار هم ازت رمز خواستم اما درک میکنم فقد به کسانی که میشناسی رمز میدی. اما من همیشه به هنر اشپزیت سر میزنم.موفق باشی. توهم بهم سر بزنی خوشحال میشم.

ماه جبین

چه ایده جالبی[گل] حتماً امتحانش میکنم. باید خوشمزه باشه[چشمک]