تارت موز و آناناس

مواد لازم :

 

کره= 120  گرم
پودر قند= 60 گرم
آرد= 200 گرم
زرده تخم مرغ= 1 عدد
وانیل= یک چهارم قاشق چای خوری
نمک= یک هشتم قاشق چای خوری

کره و پودر قند را بزنید تا نرم و لطیف شود. سپس زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و باز هم بزنید تا مواد کاملاً سفید و پفکی شود. سپس آرد و نمک را اضافه نمایید و آرام مخلوط کنید. بهتر است با سرانگشت خمیر را مخلوط کنید تا روغن نیندازد.
خمیر را در کیسه فریزر قرار دهید و بگذارید یک ساعت در جای خنک بماند و استراحت کند.

قالب مخصوص تارت را چرب کنید.
سپس خمیر را به طور یکنواخت در قالب، پهن کنید، به طوری که خمیر دیواره های قالب را نیز بپوشاند.
سپس با چنگال روی خمیر را چند سوراخ بزنید و قالب را در طبقه وسط فری که از قبل با حرارت 180درجه سانتیگراد گرم کرده اید، به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا خمیر بپزد.
سپس از فر بیرون آورید و بگذارید تا سرد شود.


مواد لازم برای کرم پاتیسیر(کرم داخل تارت) :

آرد ذرت= 100 گرم
شکر= 150 گرم
زرده تخم مرغ= 3 عدد
شیر= نیم لیتر
کره= 80 گرم
وانیل= یک چهارم قاشق چای خوری

 

برای تزیین روی تارت :

ژله مورد نظر ( من آناناس استفاده کردم)


زرده تخم مرغ را با شکر و وانیل خوب بزنید تا سفید شود. شیر و آرد ذرت را مخلوط نمایید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی غلیظ شود. سپس زرده تخم مرغ و شکر زده شده را به تدریج به آرد و شیر اضافه کنید و کمی روی حرارت هم بزنید تا کاملاً غلیظ شود. در آخر کره را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و بگذارید تا سرد شود.
داخل تارت را با کرم بپوشانید .
روی تارت رو می تونید با طعم دلخواهتون پر کنید که میتونه شامل میوه ها و کمپوتها باشه که من از موز و آناناس استفاده کردم...در انتها هم روی تارت ژله ی آناناسی که حدودا یه ساعت توی یخچال مونده بود و حالت سفیده تخم مرغ ( از نظر غلظت ) به خودش گرفته بود ریختم...

 

/ 12 نظر / 33 بازدید
نمایش نظرات قبلی
شیرین

سلام خانومی خب این صفحات وبلاگتونو میشه یه جوری کنید که سیو بشه؟ چون من میخوام سیوش کنم بعدا استفاده کنم یا جای دیگه پرینت بگیرم دستور دسرهارو. ممنون میشم آخه من عااشق دسرم هم درست کردنش هم خوردنش. شما هم که در این زمینه کدبانوی تمام عیار. یادمه که یه بار گفتی من وقتی هنوز ازدواج نکرده بودم دست پختم خوب نبود حالا منم امیدوارم بعدا دست پختم خوب بشه چون الان تقریبا آشپزیم صفره زیاد حرف زدم شاد باشی

شب گلک

خاتون جان یه سوالی داشتم؟ می شه روی تارت از کرم شکلات استفاده کرد یعنی بعد از پاتیستر روش کرم شکلات ریخت مثل قسمت شکلاتی باواریا؟ خیلی برام سواله. تارت دوست دارم ولی هر چیزی که شکلات داشته باشه بیشتر...ممنون

نسیم

چه خوشگل شده خاتون جون ! تارت درست کردنش سخته! اما خیلی خوشمزه به نظر میاد! باید امتحان کنم

آشپز20

سلام عزیزم من که تا حالا تارت درست نکردم حتی هیچوقت تست هم نکردم ولی این تارتی که شما درست کردین خیلی خوشکله آدمو وسوسه میکنه

گلابتون

وااااااااااایییییییییییییییییییی خیلییییییییییییییییییییی خوشکله !!! اتفاقا من توی عروسی که تهران رفتم از این تارتلت کوچولوهل خوردم که اتفاقا آنانسی هم بود .بسیااااار خوشمزه بود . یعنی الان دارم دق میکنم یه برش از این تارته بخورم !!!! خاتون ...... میخوام ! ولی میدونی چیه یبار تارت پختم یعنی در واقع دوبار ! که خمیرش شکست و من از رو نرفتم و توش ژله هم ریختم !!!![خنثی] حالا دیگه دلم نمیکشه برم سراغش !

خانومک

خاتون پختمش.یعنی فوقالعاده شد. یه راه بگم واسه اینکه خمیرش نشکنه.کره رو کمتر بریز.من یه قالب کره 100 گرمی ریختم توش. خیلی خوشمزه بود خانومی. دستت درد نکنه

ضحي

سلام. من الان از تو وبلاگه يکي از بچه ها اين وبو پيدا کردم. تارته آناناسو ديدم طرز تهيشو. يه جاييش برام نا مفهوم بود. چطوريزله رو ريختي روش؟ تو يک ساعت که نمي بنده اخه ببنده هم اگه رو تارت بريزم از شکل مي افته آخه!! وقتي زله ي آبکيو ريختي روش دوباره يخچال گذاشتي ببنده؟ راستي من ضحي هستم لينکيدمت بي اجازه. بهتونم با اين وبه ناز و اين همه سليقه تبريک ميگم.

ضحي

مرسی از توضیحاته کاملت جی[ماچ][ماچ][ماچ]گری.

ضحي

مرسی از توضیحاته کاملت جیگری[ماچ][ماچ][ماچ].

سیما

سلام میشه علت بسته نشدن وشل شدن بیشتر دسره رل بفرمایی ممنون