مافین گوشت و ذرت

مواد لازم:

گوشت چرخکرده: 200 گرم (دستور 250 گرم بود)

سیب زمینی : یک عدد

کره: 10 گرم

پیاز : یک عدد کوچک

تخم مرغ: یک عدد

سیر : 2 حبه (من یک حبه استفاده کردم)

فلفل دلمه : نصف (دستور قرمز بود من سبز داشتم!)

فلفل چیلی: نصف (من استفاده نکردم)

ذرت: یه پیمونه (کنسروی ترجیحا وگرنه باید خوب بپزیدش)

نمک و فلفل و کاری

مواد برای روی گوشت:

کره: 20 گرم

پنیر پارمسان : 40 گرم ( 4-5 قاشق پر)

آرد سوخاری: یک قاشق

جعفری: 1 قاشق غذاخوری

سیر: یه حبه

طرز تهیه:

گوشت و سیب زمینی که ریز رنده شده و تخم مرغ و 2 حبه سیر رو که ریز خرد شده با هم مخلوط کرده. کره رو در ماهیتابه گرم کنید و پیاز ریز خرد شده رو در اون تفت بدید... تا نرم بشه... فلفل دلمه ای خرد شده و چیلی ریز خرد شده و ذرت رو به پیاز اضافه کنید و یه تفت بدید. مواد رو بذارید کنار تا کمی خنک بشه... بعد به مواد گوشتی اضافه کنید... توی قالب مافین کاغذ انداخته و از مواد به اندازه یه نارنگی داخل قالبها قرار بدید... بعد 20 گرم کره و جعفری و آرد سوخاری و یه حبه سیر ریز رنده شده و پارمسان رو مخلوط کر ده وقتی مثل خرده نان شد روی مافینها بریزید...

داخل فر با حرارت 180 درجه به مدت 45 دقیقه بذارید بمونه

مواد خوب پخته میشه... می تونید یه کم امتحان کنید اگه حس کردید بهتره بیشتر بمونه اینکارو انجام بدید...

هم راحته هم برای مهمونی ها شکیله...

/ 13 نظر / 122 بازدید
نمایش نظرات قبلی
اکرم

سلام وقت بخیر خیلی خوشمزه به نظر میاد ممنون[گل]

ندا

خیلی جالب بود و من خوشم اومد مرسی دوست عزیز

افسون@

خیلی مرسی دوستممممممممممم دیگه فر دارم و اینا رو می پزم اما یه سوال ! پنیر پارمسان از کجا بگیرم مثله پنیر پیتزا نیست ؟

موج اف

باید خوشمزه باشه فرصت کنم درست می کنم

نیلوفر

دوست خوبم، شما با اون برقی هم کار کردی ؟ می خوام بدونم درجه حرارت و مدت زمان پخت فرهای برقی با فرهای گاز، یکیه ؟ مثلا این مافین ها توی فر برقی هم با حرارت 180 درجه و به مدت 45 دقیقه باید بمونه ؟

مرضیه (بهارنارنج)

خانوم گلی فکر می کنه بشه با پنیر دیگه ای هم روشو درست کرد؟ اینجا چون پنیرهای خودشون در اولویته و پارمزان ایتالیایه هم کم هست هم گرونه فکر می کنی بشه با گودا جایگزینش کرد؟

بانو

سلام عزیزم از مامی سایت اومدم تو وب لاگتون یه سوال داشتم این کاغذای مافین باید توش روغن ریزیم؟ یه چندتا خریدم فروشنده میگفت بدون سینی قالبی مافین که شما گاغذا تئش گذاشته بودین هم اماه می شه با تشکر

عسل

سلام بانوي هنرمند عزيزم اگه ميشه يه راهكار بگو براي من غريب بدون فر.ميشه با ماكرو درست كرد.تازه من كه قالب ندارم .بايد فقط كاغذش رو بخرم؟همينطوري بدون قالب كاغذا حالتشون رو حفظ مي كنن؟خلي خوشم اومده از اين غذا مرسي

عسل

راستي عزيزم سيب زميني رو بايد اول پخت بعد رنده كرد؟