سوفله مرغ و قارچ

کالباس...قارچ...مرغ پخته و ریش ریش شده(یک عدد سینه ) خیارشور رو با هم مخلوط میکنیم...سس مایونز می زنیم...ته ظرف پیرکس یه ردیف چیپس خلالی می ریزیم و کمی پنیر پیتزا ریخته و از مواد روی اون قرار میدیم...در انتها هم یه ردیف پر از چیپس خلالی ریخته و با پنیر پیتزا می پوشونیم!

١٠ دقیقه توی فر میذاریم فقط اونم قسمت گریل رو روشن میکنیم چون نیاز به پختن نداره...به محض آب شدن پنیر برمیداریم چون خیارشور ممکنه آب بندازه!

میدونم که سوفله ها باید تخم مرغ داشته باشن! ولی ما به این میگیم سوفله!!!!!!از خود راضی

/ 9 نظر / 34 بازدید
سمیر

خانوم سر آشپز چقدر وبلاگت پر از تبلیغه ببینم خیاشور موقع پختن که بدجور میشه. اینطوری غذا بد طعم نمیشه؟

لاله

wow وب خوب دارید تبریک می گم و ارزوی موفقیت میکنم کاش به جای سوفله اسمش رو می گذاشتید گراتن اما از اسمش اگه بگذریم دستور خوبیه

سایه

سلام. با تشکر از سایت خوبتون،میشه بجای فر از مکروفر استفاده کرد؟

سایه

سلام. با تشکر از سایت خوبتون،میشه بجای فر از مکروفر استفاده کرد؟

افسون@

سلام خوشمزه اس .. منم که عاشقه غذاهای جورواجور! حیف عکسشو نمی شه ببینم

الناز

ممنون از آموزش این غذای بسیار خوشمزه

زهرا

اين سوفله نيستش جانم. جمعش كن

زهره

شما بيخود به اين ميگين سوفله[عصبانی] سوفله تخم مرغ داره بيسواد[خنده]