کرم دورنگ یا باواروا

 

 


شیر = ٢ پیمانه
زرده تخم مرغ = ۶ عدد
پودر ژلاتین = ۶ قاشق مرباخوری
شکر = 1 لیوان
خامه=  300 گرم
وانیل= کمی
آب جوش= 1 قاشق غذاخوری
کاکائو =1 قاشق غذاخوری


شیر رو روی حرارت می جوشونیم. زرده و شکر و وانیل را با همزن خوب میزنیم تا کاملاً غلیظ و کش دار بشه بعد به شیر جوشان اضافه می کنیم مرتب هم می زنیم و یک جوش که زد  از روی حرارت بر می داریم و میذاریم کمی ولرم بشه. پودر ژلاتینو در کمی آب روی حرارت کتری میذاریم تا کاملاً حل بشه و بعد به مایه فوق اضافه می کنیم. خامه رو هم اضافه کرده و با قاشق خوب مخلوط می کنیم. اگر ناصافی داشت آن را از صافی رد می کنیم. نیمی از مایه آماده شده را توی قالب ریخته و در یخچال میذاریم تا کمی خودشو بگیره بقیه مایه را با کاکائو مخلوط کرده و بعد مایه شکلاتی رو  روی مایه قبلی ریخته و در یخچال قرار می دیم تا کرم کاملاً بسته بشه ...

بهتره که توی ظرف تفلون درست کنید...

 

/ 10 نظر / 39 بازدید
گلابتون

این ستاره هایی که باهاشون تزیین کردی چی هستن ؟[سوال]

غزل

من ماهی رو درست کردم البته قزل بود ولییییییییی خیلی خوب شد من قبلا تخم مرغ کامل میریختم عالی بود

خود خودم

چقدر ظاهر دلبری داره اصولا دسر شکلاتی یه چیز دیگه ست ادم دوباره احساس گرسنگی میکنه[شیطان]

سحربانو

به نظر خوشمزه میاد:) یعنی واسه ۵شنبه درستش كنم؟:)

بهار

سیندخت جون پودر ژلاتین یا ورق ژلاتین از کجا میشه خرید؟

آوا

خاتون جون میشه یکم راهنمایی کنی برای درآوردن ژله از قالب؟ من کلی ژله های خوشگل بلدم ولی به خاطر اینکه از قالب در نمیاد هیچوقت درست نمیکنم! دقیقا همین قالب شما رو هم دارم! قبلش قالب رو خیس میذارم تو فریز ! بعدش چند ثانیه میذارم تو آب داغ! و... ولی نمیشه که نمیشه!

آوا

در که میاد! ولی فلزی ها زیاد آب میشه!و شکلش از بین میره! تو این قالب هم یک بار درستیدم که تا درش رو باز کردم نصف ژله هه به در چسبید!و خراب شد! قالبهای سیلیکونی هم همین مشکل رو دارند؟

سمیر

زرده ی تخم مرغ بد بو نمیکنه دسر رو؟ من هیچ دسری با تخم مرغ درست نمیکنم

ماتیلدا

خاتون جون دست گلت درد نکنه منم چندین دفعه است که می خوام درست کنم ولی تنبلی می کنم ولی شنبه دیگه درست می کنمش[شوخی]