لازانیا با گوشت چرخکرده

مواد لازم :

لازانیا : یک بسته

گوشت چرخ کرده : ٢۵٠ گرم

پیاز : یک عدد

قارچ : ١۵٠ گرم

سس مایونز : ٢-٣ قاشق غذاخوری

آرد : ٢ قاشق

شیر : ١ لیوان و نیم

کره :‌٢۵ گرم

نمک و فلفل و آویشن

اول پیاز داغ درست میکنیم و گوشت رو در اون تفت میدیم و قارچ رو اضافه میکنیم با شعله زیاد که آب نندازه...بعد شعله رو کم کرده میذاریم گوشتها هم بپزن هم تفت بخورن...نمک و فلفل و ادویه لازانیا و همچنین آویشن فراوون اضافه میکنیم...شعله رو خاموش میکنیم و سس مایونز رو اضافه میکنیم...خوب هم می زنیم و کنار می ذاریم...

ورقه های لازانیا رو همونطور که همه می دونیم در آب جوش حاوی یه قاشق روغن و مقداری نمک میذاریم تا خوب نرم بشه...یعنی طوری که بشه بدون اینکه داخل فر بره خورده بشه!!! این به خشک نشدن لازانیا کمک زیادی میکنه...

سس سفید رو درست میکنیم...

کف ظرف رو با سس قرمز و رب انار می پوشونیم...بعد ورقه لازانیا می ذاریم و روشو از مواد گوشتی پر میکنیم و یه لایه سس سفید و دوباره لازانیا...من لایه های میانی لازانیا رو خرد خرد میکنم! همین جور تا انتها...روی مواد رو سس سفید و سپس پر پنیر پیتزا...توی فر ١٨٠ درجه به مدت ۴٠ دقیقه در پنجره وسط...نوش جان

/ 8 نظر / 15 بازدید
گلابتون

به به ! ننه مهمون داشتی ؟!!! [نیشخند] چقدره زیاده ... یه ظرفشو بفرست خونه ما بی زحمت ![خجالت]

شب گلک

لازانیا یکی از غذاهای مورد علاقه منه...دست شما درد نکنه[گل]

شکلات تلخ

سلام عزیزم خوبی؟ ببین اینکه کف ظرف سس میریزی خوب میشه؟تا به حال نشنیده بودم و یا مثلا رب انار.طعمش رو ترش نمیکنه ؟ دوم اینکه من متوجه نشدم یعنی چی لایه های میانی رو خرد خرد میکنی؟ من کلا لایه ها رو یه ردیف افقی و یه ردیف عمودی میذارم تا بالا. مرسی از دستورهای خوبیت [پلک]

سمیر

نمیدونم چر هردوتا وبلاگت بدون قالب و بهم ریخته برام باز میشه[ناراحت]

گ

[تعجب] یعنی نفری یه ظرف میخورین؟؟ ماشالله. [قلب] [خوشمزه] گیتی

دختری در مزرعه

من هیچ وقت از سس سفید استفاده نمیکردم و بجاش از پنیر پیتزای فراوون بین هر لایه استفاده میکردم. آخه کلا مزه شیر و توی غذا دوس ندارم. ولی الان که عکس لازانیات رو دیدم. مطمئنا حتما درست میکنم این مدلی که شما درست میکنی.. امیدوارم خوب بشه. اگه خوب شد عکسشو میذارم[ماچ]

گلابتون

[خجالت] خجالت کشیدم تحویلم گرفتی خوووووووووو[نیشخند][نیشخند] جنبه رو حال کردی [مغرور]

غزال

سلام وبلاگ خوشمزه ای دارین من با اجازت لینکت کردم ممنون می شم اگه لایق دونستی با نام ژورنال سرا لینکم کنی