تیرامیسو

با تشکر از هیون عزیزم دستورش رو عینا اینجا نقل میکنم :

بسکوییت پتی بور

برای شربت:

قهوه فوری  2 قاشق غذاخوری

شکر :  2 قاشق غذاخوری

آب : 1 پیمانه

 

کرم :

شیر : 1 لیتر

شکر : 1 و نیم پیمانه

نشاسته : 2 قاشق غذاخوری

آرد :  4 قاشق غذاخوری

پنیر خامه ای : یک بسته ٢٠٠ گرمی ( ترجیحا مارک کاله!‌)

زرده تخم مرغ : 1عدد

 

قهوه فوری و شکر را در یک پیمانه آب داغ  حل می کنیم...بیسکوییت ها را در قهوه زده و در ظرف مورد نظر یک ردیف می چینیم...بیسکوییت ها در حدی در قهوه بمونن که فقط خیس بشن وگرنه میشکنن...

 

تهیه کرم :

آرد و نشاسته و شیر و زرده و شکر را در ظرفی ریخته با هم زن برقی یا دستی می زنیم...روی حرارت گذاشته تند تند هم می زنیم تا بجوشد و قوام بیاید بعد شعله را خاموش کرده پنیر خامه ای را اضافه میکنیم و هم می زنیم نیمی از مخلوط را روی بیسکوییت ها ریخته صاف میکنیم دوباره بیسکوییت آغشته به قهوه می چینیم و دوباره از مواد...لایه آخر باید کرم باشد...در انتها روی آن پودر کاکائو پاشیده و توی یخچال میگذاریم...

فوق العاده خوش طعمه...خیلی هم آسون درست میشه...حتما امتحان کنید...

/ 21 نظر / 21 بازدید
نمایش نظرات قبلی
شمیم

عزیزم بیا آژدیت کن که دلم حسابی تنگ شده برای کدبانوگری هات [بغل][بغل] یه سئوال درمورد بقچه مرغ دارم ... نمی شه از پنیر معمولی ل=استفاده کرد؟ رویکیفیت خمیر تاثیر میذاره؟ بعد من قالب پیراشکی و مافین ندارم و معمولا با دست شکل میدم به پیراشکی هام. در مورد بقچه مرغ هم میشه همین کارو کرد؟

بارانه

خانومی ممنون بابت دستور این دسر بسییییییییییییار خوچمزه. مزه اش عالی بود..بار دوم کمی هم مغز گردوی خرد شده به کرمش اضافه کردم خیلی خوب شد. یه سوال:غلظت کرم در چه حد باشه؟چون کرمی که من درست کردم کمی شل شد. تو عکس انگار سه لایه بیسکوییت چیدی.. برای این مقدار کرم چند بسته بیسکوییت کافیه..من یه بسته ی بزرگ استفاده کردم.اما کرمش اضافه اومد.

گیسو

سلام خاتون جونم منم یه وبلاگ آشپزی دارم خوشحال میشم بهم سر بزنی اگه خوشت اومد و قابل دونستی خبرم کن تا تبادل لینک کنیم بوس

صبا

ممنون -خوشم اومد -خدا كنه وقت كنم درست كنم -ساده به نظر مياد[[دست]

صبا

ممنون -خوشم اومد -خدا كنه وقت كنم درست كنم -ساده به نظر مياد[[دست]

افسون@

سلام عزیزم من یه کم تازه کارم اگه تا اخر وقت جواب بدی ممنون می شم ، چون دیگه به نت درسترسی ندارم : 1. ظرفش مهم نیس چی باشه ؟ یهنی جدا شدنش سخت نیست ؟ ته قالب چرب شه ؟ تو دیس پیرکس می شه ؟ 2. پنیر خامه ای برای چی ؟ یه کم ترش نمی شه ؟ از همین که برای صبحانس دیگه ؟ 3. اولش که نشاسته رو با مواد می ریزیم مخلوط کن ، نشاسته گوله گوله است یا آب شده ؟ مرسسسسسسسسسی دوستم..

لیلا

من هم مطمینم این تیرامیسو نیست. بله تیرامیسو یک دسر ایتالیایی هست که دستورات خ-نهتلف داره که تفاوت این دستورها در اتفاده از تخم مرغ، نوع خامه و لیکور . اما تیرامیسو در هیچ جای دنیا نه پخته میشه ( کاملا خام هست این دسر) و به هیچ وجه نه آرد داره و نه نشاسته. من اینو با همکار ایتالیایی ام هم محض اطمینان چک کردم. یه جوری انگار تو قرمه سبزی سیب زمینی سرخ کرده بریزی. باز هم خوشمزه است، اما دیگه قرمه سبزی نیست.

مریسام

سلام منظور از پیمانه یک لیوان است؟؟؟

آویسا

عزیزم این اصلا تیرامیسو نیست.در ضمن تیرامیسو اصلا انواع مختلف نداره بلکه یه دسر بسیار سنتی ایتالیاییه (مثل اینکه بگی ما چند نوع شلعه زرد داریم!!!) ومعنی اش هم یعنی " منو بردار" فکر کنم این تیرامیسو ایرانی ومن درآوردیه.. اولا بیسکویت ها لیدی فینگر هستن که دستور پختش هم هست دوما اصلا ارد و نشاسته نداره بلکه زرده تخم مرغ وشکر رو هم میزنن تا سفید بشه بعدش بهش پنیر ماسکارپونه میزنن که میتونی بجاش پنیر خامه ای اضافه کنی بعد سفیده تخم مرغ رو اونقدر میزنن که سفید بشه بهش خامه میزنن و دست اخر با مخلود زرده و پنیر قاطی میکنن

بانو

من اين دسر رو درست كردم ... عالييييييي بود. حالا اسمش هرچي ميخواد باشه، باشه.... شايد دفعه بعد 1 لايه موز هم بهش اضافه كردم چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون