سوپ جو با شیر

جو پوست کنده

شیر

هویج

یک تکه مرغ( میتونه گردن باشه...بال باشه یا هر چی)

گشنیز تازه خرد شده

پیاز

اول جو رو حدود یکی دو ساعتی خیس کنید...البته اگه وقت نداشتید عیب نداره!بعد مرغ رو با آب و یه پیاز کوچولو و پودر سیر بذارید بپزه...وقتی کمی پخت آب مرغو از صافی رد کنید که صاف بشه...بعد جو رو در آب مرغ ریخته و به همراه مرغ بذارید بپزه تا خوب باز بشه...هویج رو رنده کنید...شیر رو اضافه کرده و دو قاشق آرد رو در کمی کره تفت بدید و به سوپ اضافه کنید...کمی کره هم در آن ریخته و گشنیز رو هم بیفزایید...درآخر خامه هم به میل خودتون اضافه کنید...

میتونید از جو پرک هم استفاده کنید تا سرعت عمل بیشتری داشته باشید ولی مزه اش به جو پوست کندست! و باید چند ساعتی خوب بپزه تا حسااااابی جا بیفته...خیلی خوش مزه میشه...برای ادویه هم می تونید از فلفل سیاه و آویشن استفاده کنید...

/ 4 نظر / 29 بازدید
مارال

سلام من تود سوپ جو سسی درست مکنم با خامه عسل وآب پرتقال میریزم به طعم بخصوصی به سوپ میده دست شما درد نکنه ممنون [گل]

اتی

من نمیدونم چرا وقتی توی سوب شیر باشه دوسش ندارم....ظاهرش خوشگل نیس....[ناراحت]

خانومک

دسته گلت درد نکنه.دو تا پیشنهاد دارم واسه خوشمزه تر شدنش.اولیش اینکه توش قارچ و نخود فرنگی هم خیلی خوشمزه میشه هم شکل قشنگتری پیدا میکنه.دومیش برای اوناییه که مثل خودم مزه شیره پخته رو دوست ندارن آب لیمو ترش خیلی خوشمزش میکنه و مزه شیر رو هم میگیره.ممنون به خاطره آموزش خوشمزت.

غزل

وای من عاشقه سوپ شیرمممم