بقچه مرغ

مواد لازم :

محلول زعفران 1 ق چایخوری
روغن زیتون به میزان لازم
رب گوجه 2 ق سوپخوری
سیر 2 حبه
پنیر خامه ای 1 ق سوپخوری
ماست 2/1 پیمانه
پیاز یک عدد
سینه مرغ 1 عدد

خمیر پیتزا یا پیراشکی به میزان لازم ( من از پودر خمیر پیتزای هانیکو استفاده میکنم)
زرده تخم مرغ 1 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم

زعفران -نمک - فلفل- روغن زیتون- رب- سیر- پنیر- ماست و پیاز را در مخلوط کن بریزید تا کاملا مخلوط شود.
سینه مرغ را به قطعات کوچک تقسیم کرده (حبه ای) به مدت 2 ساعت در این مایع بخوابانید.
خمیر را با وردنه باز کرده به شکل گرد قالب بزنید به طوری که داخل قالب مافین را پر کند
وسط ظرف مافین خمیر و سپس مواد مرغ را ریخته و خمیر را مانند بقچه ببندید( من قالب مافینم متاسفانه گم شده!!! و شکل پیراشکی درست کردم با استفاده از قالب پیراشکی )
روی خمیر را زرده تخم مرغ بمالید.
قالب ها را درون یک سینی در فر 175 درجه به مدت نیم ساعت قرار دهید.
برای طلایی شدن روی بقچه ها از گریل استفاده کنید.


با تشکر از ساره عزیزم برای پیشنهاد این غذا...

/ 7 نظر / 26 بازدید
هنگامه

سلام دست شما درد نکنه خیلی عالی است این پودری که گفتید در کدام فروشگاه ها یافت می شود؟ ممنون

نسیم

سلام خاتون جون چه غذاهای خوشگل و خوشمزه ای ! ابتکار جالبیه.حتما امتحان میکنم ممنون از دستورش

گلابتون

واااااااااییییییییییییییییییییییییییی خیلی عالیه و خوش آب و رنگ !!!! ما که داریم از گشنگی میمیریم ... تو هم هی غذاهای توپ بذار !!!!![نیشخند]

نسیم

سلام خاتون جان! با اجازه لینکت کردم. اگه خواستی یه سر بزن به وبلاگم ببین درست نوشتم یا دوست داری با یه اسم دیگه لینکت کنم. مرسی.

نسیم

سلام خاتون جان! با اجازه لینکت کردم. اگه خواستی یه سر بزن به وبلاگم ببین درست نوشتم یا دوست داری با یه اسم دیگه لینکت کنم. مرسی.

سونیا

میشه من با اجازه شما رو لینک کنم؟[پلک]

منصوره

سلام چه اسم با مزه اي ،ممنون[گل]