بورانی بادمجان

مواد لازم :( من برای همین ظرفی که ملاحظه میکنید رو میگم خودتون تخمین بزنید)

بادمجان : ۵ عدد متوسط

ماست غلیظ ( من ماست سون کاله رو ترجیح میدم ) : یک بسته متوسط

سیر :‌٣ حبه

نمک و فلفل

بادمجانها رو کباب میکنیم...میشه از شعله گاز استفاده کرد میشه از فر...اگه بخواین توی فر این کارو انجام بدین باید بادمجانها رو بچینید توی سینی فر و درجه حرارت ١٨٠ ...به مدت حدودا ١ ساعت...تا خوب بادمجانها پخته بشه...اما من روی شعله کباب کردم و قبل از سرد شدن هم پوستشو کندم...اینجوری پوستش راحتتر کنده میشه...بعد بادمجان رو با گوشت کوب خوب له میکنید و بهش سیر رنده شده اضافه کنید...ماست رو به همراه نمک و فلفل اضافه کرده توی یخچال بذارید...

خیلی خوشمزست...نوش جون

/ 6 نظر / 33 بازدید
شادی

خیلی دوست دارم . ممنون که یادم انداختی. [زبان][گل]

سحربانو

اگه نعنا خشک هم بهش اضافه کنی‌ فوق العاده می‌شه:)

پریزاد

اگر کمی نعناع خشک یا تازه و گشنیز و جعفری خرد شده ی تازه اضافه کنی خیلی خوب می شود ... من که دوست دارم زیاد ...

احسانه

ممنون خاتون جان بورانی بادنجون! چه شود. مرسی.

مهدیه

این همون ماست و بادمجون گیلانه که خانمی ... دست گلت درد نکنه ژله رولت هم عالی بود فقط نگفتی بقیه ژله (یک سومش که موند)استفاده نمیشه ؟؟؟