سوپ مرغ با جو پرک

مواد لازم : یکی دو تکه مرغ ( بهتره از بال و کتف و گردن پشت استفاده بشه )

جو پرک : به مقدار لازم

هوی : یک عدد رنده شده

فلفل دلمه : یک عدد ریز خرد شده

شیر : نیم لیتر

آب : به میزان لازم

پیاز : یک عدد کوچک

نمک و فلفل و زردچوبه

اول مرغ رو با مقداری آب و نمک و پیاز درسته و زردچوبه می ذاریم بپزه...بعد که پخت آب مرغ رو از صافی رد میکنیم و به همراه مرغ به قابلمه برمیگردونیم...پیاز رو هم می ریزیم بیرون!بعد جو پرک رو به همراه فلفل دلمه و هویج اضافه میکنیم...اگه آب مرغ کم بود مقداری آب اضافه میکنیم...می ذاریم خوب بپزه تا جوها باز بشه و فلفل و هویج نرم بشن...بعد شیر رو اضافه میکنیم...اگه رقیق بود می تونیم از یه قاشق آرد که توی کره تفت دادیم استفاده کنیم...

خیلی خوشمزه میشه و سریع آماده میشه برای ماه مبارک هم مناسبه

/ 5 نظر / 37 بازدید
پگاه

ممنون حتما درست میکنم

سیما

سلام خسته نباشین شما مرسی از اموزش خوبتون منم میخوام وب اشپزی داشته باشم [لبخند]

مامان

سلام خسته نباشی بالاخره منم اپ کردم بیا[نیشخند]

گلی

ما هم اینقده اینو میدوستییییم ![نیشخند]