چیز کیک

مواد لازم :

بیسکوییت ( هر نوعی که شد میشه از کیک اسفنجی پودر شده هم استفاده کرد .. خودشون از ساقه طلایی استفاده کردن منم ساقه طلایی خریدم! ) = 400 گرم ( 2 تا ساقه طلایی! )

 

کره ذوب شده : یک پیمانه ( 160 میلی لیتر ) اگه روغن جامد خواستید استفاده کنید 150 گرم

پودر ژلاتین : 4 قاشق سوپخوری

آب : یک پیمانه

پنیر خامه ای : 400 گرم

شیر: 2 و نیم پیمانه ( 400 گرم )

خامه شیرین شده ( اگه خامه قنادی نداشتید که منم نداشتم معادل هر 250 گرم خامه یک چهارم پیمانه پودر قند رو بهش اضافه کنید با همزن بزنید ) = 300 میلی لیتر یا سه و نیم پیمانه

وانیل : نصف قاشق چایخوری

 

قالب کمربندی میخواد برای راحتتر بودن اگه ندارید قالب معمولی رو با سلفون یا مشمع فریزر بپوشونید جوری که اضافه بیاد!  بعد بیسکوییت ها رو توی مخلوط کن خرد کنید...کره که ذوب کردید بذارید یه ذره خنک بشه بعد با بیسکویت ها مخلوط کنید...با دست هم بزنید...

بعد توی قالب بریزید و فشار بدید که خوب بهم بچسبن...نیم ساعت بذارید توی یخچال بمونه...توی این فاصله توی یه ظرف شیشه ای ژلاتین رو با آب مخلوط کنید و به روش بن ماری حلش کنید 5 دقیقه بمونه خنک بشه...پنیرو با چنگال خوب نرمش کنید توی یه ظرف با شیر و وانیل مخلوط کنید با دور کند همزن کمی بزنید...بعد ژلاتین رو اضافه کنید و هم بزنید...آخر سر هم خامه رو..

.بعد بریزید توی قالب روی بیسکوییتا و بذارید توی یخچال 8 تا 10 ساعت بمونه...اگه عجله داشتیید می تونید فریزر هم بذارید منتها اصلا یخ نزنه...

 

/ 9 نظر / 30 بازدید
هلی

خانمی این مقدار برای همین اندازه است که عکسش رو گذاشتی؟ میگم چیز کیک رژیمی تر سراغ نداری من خیلی دلم میخواد درست کنم اما خب یه عالمه کره و خامه داره

شکلات تلخ

چه جالب من نیدیده بودم چیز کیک رو تو یخچال درست کنن . تا جایی که میدونم فر لازم بود. اینم مدلی است !! مرسی عزیزم[قلب]

مهدیه

اخ جون من عاشق کیک پنیرم ... حتما حتما درست میکنم ... واقعا نمیدونم چه جوری ازت تشکر کنم که این همه دسر و کیک و غذاهای خوشمزه رو اینجا یاد میدی ... من که عاشق وبلاگتم البته خودتو وبلاگت عزیزم[ماچ]

شکلات تلخ

آره اول کیک رو میپزی بعد مایه پنیر دار رو اضافه میکنیم

گلابتون

کلی پارسال کوبیدم رفتم قالب کمربندی خریدم برای چیز کیک ! خیالم راحت شد قالبشو دارم .... تنبلی کردم هنوز درستش نکردم! دو نوع چیز کیک داریم ... سرد و گرم . این نوع سردشه . گرمش تخم مرغ داره باید بره توی فر[ماچ]

نازی

مرسی به نظر خیلی خوشمزه میاد حتما درست میکنم راستی خیلی هنرمندی[گل]

آوامین

روش بنماری یعنی چی خاتون جان ؟

بهار

سلام ..ممنون از اموزشهای خوب و خوشمزه تون واقعا وبلاگ خوب و زیبائی دارید...موفق و سلامت باشید. [گل] [گل] [قلب]