کوکوی بلغور

من از وبلاگ لذت آشپزی این دستور کوکو رو یاد گرفتم...خیلی هم ممنونشم! چون برای مسافرت هم خیلی خوبه...توی راه...حتی سردش هم خوشمزست...البته من برای اینکه تعداد بیشتری داشه باشم کل مواد رو دو برابر این میزان کردم...

مواد لازم:

بلغور گندم یا جو : 1 پیمانه ( من از هر دو تاش استفاده کردم!)

شوید خرد شده: 2 قاشق غذاخوری( من شوید خشک استفاده کردم و به مراتب بیشتر!)

سیر رنده شده : یک عدد

تخم مرغ : یک عدد

آرد نخودچی: یک قاشق غذاخوری (اگه دیدید احتمال وارفتن کوکو هست - معمولا با اولین کوکو توی روغن متوجه میشید- میزان آرد رو میشه افزایش داد)

نمک و فلفل و زردچوبه وآویشن به میزان لازم

طرز تهیه:

بلغور رو مدتی بذارید داخل آب تا خیس بخوره.بعد  با آب بذارید بپزه...مثل برنج کته! تا خوووووب نرم بشه...بعد بریزید توی یه ظرف و بقیه مواد رو بهش اضافه کنید...خوب ورز بدید...

می تونید میکس هم بکنید که خب من اینکارو نکردم!بعد مثل کوکو و کتلت سرخش کنید...من به نظرم نیاز به آرد داشت و بیشتر از یه قاشق آرد نخودچی اضافه  کردم...خیلی خوشمزه میشه...می تونید مواد رو قبل از سرخ کردن داخل نایلون فریزر بذارید و ببندید و توی یخچال قرار بدید...هر وقتی خواستید سرخش کنید...هر چی بیشتر سرخ بشه خوشمزه تره!

نوش جان

/ 12 نظر / 83 بازدید
نمایش نظرات قبلی
دخملی

من كلا با طعم سير خيلي ميونه اي ندارم ... سيرش رو ميشه حذف كرد ديگه نه ؟

زهرا عرفانی

چه کوکوی با نمکی. ممنون خاتون جان. به نظر خوشمزه میاد. دست شما درد نکنه.

سيما

خاتون عزيزم سلام. ممنون از دستور خوبت قراره براي شام درستش كنم. يك سوال هم ازت داشتم. ميشه پاپريكا رو خونگي درست كرد؟ آخه توي سوپرماركت هاي شهر ما پيدا نميشه. مرسي عزيزم

Marzieh

salam va kheili mamnoon, be zoodi dorostesh mikonam, faghat piaz nemikhad? be jaye arede nokhodchi dige az che ardi mishe estefade kard?

گلی

کرانچی و ترد میشه نه ؟؟؟؟؟ دوست دارم که !

حسنا

سلام خاتون خانم... واقعا غذاهات اشتها آوره... منم که شیکمو....[خوشمزه]

هانیه

سلام من دیروز مخلوط پلو درست کردم. عالی شده بود. تازه برنجش رو آبکش نکردم. تو پلوپز درست کردم. آبشو که کشید موادش رو قاطیش کردم. شوهرم خیلی خوشش اومد. خودمم که عاشق هویج و پیاز داغ هستم. پسرم هم سیب زمینیاش رو خیلی دوست داشت. خلاصه هممون خوشمون اومد. آخر هفته میخوام کپه درست کنم. مطمئنم اونم خوشمزه میشه. آخه تا حالا هرچی از شما یاد گرفتم خوب دراومده. ممنون عزیزم

مهسا

با سلام ، اگه بلغور 2 ساعت خیس باشه کافیه ؟ اگر نه چه مدت بهتره ؟ ممنون میشم اگه زود جواب بدین آخه می خوام درستش کنم[شرمنده]با تشکر از شما دوست عزیز[گل][ماچ]

مهسا

بسیار ممنون از پاسخی که دادین . ببخشید یه سوال دیگه واسم پیش اومد آخه من تا حالا از بلغور استفاده نکردم ، وقتی خیس کردم آبشو دور بریزم یا با همون آب بپزم واینکه خود بلغور خشک رو در یخچال نگه داری کنم ؟ ممنون از این همه مهربونی و هنری که دارین.[گل][گل]

مهسا

خاتون جون من امروز درستش کردم ولی حیف که قبل از پاسخ جدیدتون بود . آخه خیلییییییییییییییییییییی روغن مصرف شد و همینطور جذبش شد ، شاید به علت اینکه بعد از پخت بلغور آبکش نکردم . برای کوکو کردنش در تابه رو بذاریم؟ ببخشید که وقتتونو می گیرم . بسییییار مممممممممممممممممنون از جوابگویی شما عزیز[گل]