کوکوی ورمیشل

مواد لازم :

ورمیشل : یک بسته

تخم مرغ :‌۵ عدد

آبلیمو : یک قاشق

رب : ٢ قاشق

گوشت چرخکرده :‌۵٠٠ گرم

هویج : یک عدد

پیاز : ٢ عدد

سیر : ی٢ حبه

نمک و فلفل و آویشن و زعفران

اول پیاز رو تفت داده و گوشت چرخکرده رو به اون اضافه میکنیم...بعد هویج ریز خرده شده و سیر رو...وقتی خوب سرخ شد از روی حرارت برمیداریم توی یه ظرف با رب و ادویه جات و آبلیمو مخلوط میکنیم...در قابلمه ای آب رو جوش آورده ورمیشلها رو به مدت ۵ دقیقه توی آبجوش می جوشونیم بعد آبکش میکنیم و توی یه ظرف دیگه قرار میدیم...تخم مرغها رو هم می زنیم و بهش ادویه و زعفران اضافه میکنیم...بعد ورمیشلها رو با این مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و خوب هم می زنیم...کف تابه روغن می ریزیم و روی حرارت داغش میکنیم بعد نصف ورمیشل رو می ریزیم توی تابه و سپس مواد گوشتی رو می ریزیم روی ورمیشلها و بعد بقیه ورمیشلها رو ... روی مواد رو صاف کرده...در تابه رو میذاریم تا با حرارت معمولی سرخ بشه و مثل بقیه کوکوها بعد از سرخ شدن یه طرف ؛ سمت دیگه رو سرخ میکنیم...به همین راحتی به همین خوشمزگی

* برگرفته از مجله هنرآشپزی...منتها با یه سری تغییرات...در دستور اصلی سیب زمینی هم بود که چون ورمیشل نشاسته هست و سیب زمینی هم نشاسته من استفاده نکردم!

/ 17 نظر / 14 بازدید
نمایش نظرات قبلی
سیما

دوست عزیز. خیلی هنرمند و کدبانویی .... اما ، مدت هاست می خوام ازتون یک انتقاد بکنم . اگر دستور غذاها رو اینجا می گذارید که خواننده ها استفاده بکنند ، خوب قاعدتاً باید اجازه ی کپی برداری هم باشه که نیست . اگر فقط قصد اطلاع رسانی به این روش دارید که خوب بحثش جداست . وگرنه من نوعی یا باید بشینم از روش بنویسم یا از خیرش بگذرم.... اینه که خوب ترجیحاً وقتی نمی شه دستور رو پرینت گرفت و نگه داشت خواننده ها با یک سرچ مطلب به سایت های دیگه می رسند ... به هرحال ، موفق باشید .

سیما

[گل]

مرجان

[ماچ]سلام سلام[قلب]چه غذاهای لذیذی...دست گلت درد نکنه[بغل]

شادی

وای چه خوشمزه به نظر می رسه. به به[قلب]

شادی

وای چه خوشمزه به نظر می رسه. به به[قلب]

♥ღ♡ღ♥ღ♥ ستاره ♥ღ♡ღ♥ღ♥

ای شما! ای تمام عاشقان ِ هر کجا! از شما سوال میکنم: نام یک نفر غریبه را در شمار نامهایتان اضافه میکنید؟ یک نفر که تا کنون ردپای خویش را لحن مبهم صدای خویش را شاعر سرودههای خویش را نمیشناخت گرچه بارها و بارها نام این هزار نام را از زبان این و آن شنیده بود یک نفر که تا همین دو روز پیش منکر نیاز گنگ سنگ بود گریهی گیاه را نمیسرود آه را نمیسرود شعر شانههای بیپناه را حرمت نگاه بیگناه را و سکوت یک سلام در میان راه را نمیسرود نیمههای شب نبض ماه را نمیگرفت روزهای چهارشنبه ساعت چهار بارها شمارههای اشتباه را نمیگرفت ای شما! ای تمام نامهای هر کجا! زیر سایبان دستهای خویش جای کوچکی به این غریب بی پناه میدهید؟ این دل نجیب را این لجوج دیر باور عجیب را در میان خویش راه میدهید؟

ندا

عجب غذای خوشمزه ای شده . نوش جونتون

از اردی بهشت تا بهشت

خاتون جان سلام مدتی که وبلاگت رو دنبال میکنم و از دستورهای زیبا و راحتت لذت میبرم و امروز برای اولین بار این کوکو رو درست کردم و ازش لذت بردم...ممنونم[دست]

بارانه

خانومی این کوکو روغن زیادی می بره.منظورم برای سرخ کردنشه. چون قطرش به نظر زیاد میاد.

زینب

من درستش کردم. عالی بود. ممنوووووووووووووووووووون. البته بهش قارچ و کمی سبزی اضافه کردم و و روش کمی پنیر پیتزا هم ریختم. خیلی خوشمزه بود.