بیف استروگانف

مواد لازم :

گوشت گوساله : ( بستگی داره...من برای یه شام دو نفره یه بسته گوشت دو نفره 10 تایی استفاده کردم! )

خامه : یک عدد

پیاز : یک عدد

سیر : یک حبه

سیب زمینی : به مقدار دلخواه

 

گوشت رو اول با سیر و مقداری زردچوبه می ذاریم بپزه...در این حین پیاز داغ درست میکنیم هر چی مقدارش بیشتر باشه خوشمزه تره...پیازها هم به صورت خلالی برش بخوره...بعد که گوشت از نیم پز بیشتر پخته شد به صورت خلالی برش میدیم...گوشت و پیاز رو مخلوط کرده و خامه رو اضافه میکنیم...اگه از آب گوشت موقع پخت گوشت باقیمونده می تونید بهش اضافه کنید اگه هم نه که از مقداری آب استفاده کنید...بعد که یکی دو جوش زد از روی حرارت بردارید و سیب زمینی ها رو که سرخ کردید اطراف غذا قرار بدید...فوق العاده خوش طعم و راحته...در بعضی دستورها علاوه بر خامه سس سفید هم استفاده میشه که من اینکارو هیچ وقت انجام نمی دم!

ادویه هم هر چی دلخواهتونه...نمک و فلفل و آویشن...

/ 4 نظر / 11 بازدید
گلابتون

چه جالب ! من برعکس تو همیشه شیر یا سس سفید رو جایگزین خامه میکنم !!!

دخملي

دوستم اگه سس سفيد هم داشته باشه خيلي خوش طعم ميشه ... يعني هم سس هم خامه ... البته من كلا طعم شير رو دوست دارم ...

شمیم

مرسی... عزیزم چرا از سس سفید استفاده نمی کنی یعنی ممکنه بد بشه طعمش ؟ از شیر هم استفاده نمی کنی ؟

افسون@

این رنگ قرمزش واسه ربه ؟/ ؟/ با نون سرو می شه درسته ؟