کله پاچه

مواد لازم:

یک دست کله و پاچه

پیاز بزرگ : یک عدد

ادویه شامل : زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین، پودر سیر، هل، نمک

طرز تهیه:

کله و پاچه ها رو حسابی تمیز کنید، حتی اگه تمیز و شسته شده و کز داده خرید کردید، بازم داخل بینی و گوش و خلاصه اینارو آب بگیرید و حسابی تمیزش کنید...

بعد داخل قابله بزرگ قرارشون بدید و روی اون آب بریزید در حدی که تقریبا روی کله رو بگیره... نمک در ابتدا نزنید... بقیه ادویه ها رو اضافه کنید... هل هم 5-6 دونه بندازید داخلش... در ظرف رو بذارید و با حرارت خیلی کم بذارید مثلا شب تا صبح بمونه! یا صبح تا شب! چند ساعت این طوری اجازه بدید آروم بپزه... آخرای طبخ می تونید نمک اضافه کنید... بعد هم که پخته شد تکه تکه کنید... به همین سادگی به همین خوشمزگی

/ 6 نظر / 68 بازدید
مژگان یک دنیا عشق

وای دستت طلا.عجب چیزی شده بانو وحشتناک دلم خواستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت

سمیر

چقد کله پاچه دوس دارم. خصوصا بناگوشش رو یادش بخیر توی خوابگاه دوبار درست کردم. دوستام مث الیور توییست اومدن در اتاقمون ازم میگرفتن[نیشخند] یاد اون روزا افتادم[نگران]

یاسی

سلام خاتونم ممنونم از اموزشت حتما با پودر سیر امتحان میکنم مثل همیشه عالی[قلب]

هانی شف

واااااااااااااای خیلی دلم خواست...یک سال پیش درست کردم اما دیگه نه...کی بشه چشمم رو ببندم و درست کنم بازم...ووووووووووی