کرم هات چاکلت

مواد لازم :


هات چاکلت بسته ای = 2 عدد

شیر : 2 لیوان

پودر ژلاتین  = 3 قاشق

شکر  = 3 قاشق

خامه = 3 قاشق

طرز تهیه :

2 بسته هات چاکلت را با 2 لیوان شیر روی حرارت ملایم قرار می دیم تا کاملامخلوط بشن...سه قاشق ژلاتین رو با نصف پیمانه آب به روش بن ماری آب می کنیم ( روی در کتری بذارید ظرفشو یا یه ظرف پر از آب کرده و ظرف ژلاتین رو داخل اون قرار بدید روی اجاق گاز) شکر رو به مواد اضافه کنید...هم بزنید تا خوب حل بشه و یه کم از اون شدت حرارت کم بشه...ژلاتین آب شده و خامه رو به هات چاکلت اضافه کنید و توی قالب بریزید و بذارید توی یخچال...


خیلی راحت و خیلی خوشمزه...


پیشنهاد خاتون :

کرم باواروا

/ 13 نظر / 59 بازدید
نمایش نظرات قبلی
الی

مرسی خانومی... ببخشید که سوال پیش پا افتاده می پرسم ولی منشورتون از بسته های هات چاکلت همون بسته هاش برا نوشیدنیه آیا؟

نیکا

جالب به نظر میرسه.. اون سفیده رو چه جوری درست کردی اون هات چاکلت نداره؟ یعنی منظورم اینه که چجوری دو رنگ شد؟ سوال دیگه این که شیر نباید بجوشه؟ وقتی خامه و پودر ژلاتین رو اضافه می کنیم دیگه نباید روی حرارت باشه؟

مریسام

میشه عکسهای قالب ژله هات رو بزاری یا بی زحمت بگی چجورین.

هلیا

وای چه فریبنده.حتی ظاهرش نشون میده چه طعمی داره . ای خدا نمیشد من از این لاغر مردنی ها بودم هی از اینها درست میکردم میخوردم[ناراحت]

سایه

من الن 4 روزه که نمیتونم اون وبتو باز کنم نمیدونم چرا ؟

مرجان

سلام سلام[قلب]چه خوشگل شده خانمی....ممنون گلی خانم[قلب]

نیلوفر

واااای چقدر خوشمزه می تونه باشه ای خدا [قلب] راستی اون کردم دو رنگ یا باواروا رو هم من یه بار قبلا درست کردم از روی دستورت خاتون جان واقعا عالی بود ممنون

نیلوفر

خانومی وقتی می خواهیم ژلاتین رو به روش بن ماری حل کنیم دیگه قبلش با قاشق کمی توی آب حلش نمی کنیم ؟ فقط میریزیم تو یآب و می ذاریم روی بخار ؟

سارا

سلام عزیزم من امروز با وبلاگت آشنا شدم عالیییییییه یه سوال!!!! من هیچ وقت نمیتونم ژله و کرم کارامل رو خوب از قالب برگردونم[ناراحت] چه کار کنم؟

سارا

سلام عزیزم من امروز با وبلاگت آشنا شدم عالیییییییه یه سوال!!!! من هیچ وقت نمیتونم ژله و کرم کارامل رو خوب از قالب برگردونم[ناراحت] چه کار کنم؟