خورش آلو اسفناج با مرغ

مواد لازم برای دو نفر!:

مرغ: سه تکه (میتونین از گوشت هم استفاده کنین)

اسفناج: حدود نیم کیلو

آلو خورشی: 10-15 عدد

رب: یه قاشق غذاخوری

زعفران دم شده: یکی دو قاشق چایخوری

پیاز رنده شده یا خرد شده: یک عدد

طرز تهیه:

اول پیاز رو تفت میدیم... مرغ رو اضافه میکنیم و تفت میدیم همراه با آب زعفران... اجازه میدیم مرغ با زعفران و آب خودش بپزه... در ظرف رو می ذاریم... کمی هم نمک می زنیم... مرغ که تقریبا نیم پز شد اسفناج رو اضافه میکنیم... کمی تفت که خورد آب اضافه میکنیم و می ذاریم بپزه... تنها سبزی این خورش اسفناجه برای همین باید کم نباشه... درشت تر از قرمه سبزی هم معمولا خرد میشه (البته من که آماده می گیرم ) بعد که یه قل خورد آلوها رو اضافه میکنیم... بعضیا آلوها رو از قبل توی آب خیس میکنن آلوهای من از نوع خورشی تقریبا تازه بودن نیاز به خیس خوردن نبود...

یه قاشق رب اضافه میکنیم و می ذاریم خورش خوب بپزه و جا بیفته...

من خودم به شخصه طعم این خورش رو خیلی دوست دارم... خالی خالی هم دوست دارم بخورم! :)

 

/ 9 نظر / 98 بازدید
اطلسی

منم عاشششششششششق این خورش هستم و دقیقا هم همینطور میپزیم!کمی هم نعناع خشک و مرزه یا ترخون توی روغن تفت میدم و برای عطرش اضافه میکنم اوووووووممم میخواممممممممممم

باران

دوست عزیز من به وبتون سر زدم بسیار خوشم اومد والبته با اجازه ی شما لینکتون کردم خوشحال میشم منوقابل بدونید وبهم سر بزنید وحتما آپ جدید گذاشتید خبرم کنید مرسی

negin

به به عالیه دستت درد نکنه گلم منم آپم و منتظرت

فرشته

خیلی خورشت خوشمزه ایه. تو کتاب رزا نوشته کمی هم تره به سبزیش اضافه کنید.نمیدونم چرا. ولی من تست کردم بد نشده. من از چاشنی آبلیمو شکر هم براش استفاده میکنم

یاسی

سلام خاتونم ممنونم از اموزشت ، حتما درست میکنم[قلب]