فیله مرغ پنیری

مواد لازم :
فیله مرغ : 4 عدد
پیاز : یک عدد
روغن زیتون : 2 قاشق
آب لیمو : 2 قاشق
زعفران دم کرده : 2 قاشق
سفیده تخم مرغ : یک عدد
پنیر پارمسان : به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه

مواد برای سس :
کره : 20 گرم
ذرت : مقداری!
سس مایونز : 2 قاشق
فلفل دلمه ای : نصف یک عدد
آویشن : 2 قاشق
نمک و فلفل

فیله مرغ رو با روغن زیتون و پیاز خلالی شده و آب لیمو زعفران و نمک و فلفل مزه دار کنید...طبق دستور گفته شده که 2 ساعت اینجوری بمونه منتها به علت کمبود وقت من یه ساعت گذاشتم موند!


در ظرفی سفیده تخم مرغ رو بزنید تا از لزجی در بیاد

فیله ها رو یکی یکی در سفیده بزنید

و بعد توی پودر پنیر پارمسان بغلتونید این کارو دو بار انجام بدید.بعد بذارید 4-5 ساعت توی یخچال بمونه که من بازم به علت همون مشکل اولی یه ساعت گذاشتم موند...در انتخا با حرارت ملایم توی روغن سرخ کنید...

سس :
کره رو ذوب کنید.فلفل دلمه رو در اون تفت بدین.بعد ذرت رو اضافه کرده از روی حرارت بردارین و نمک و فلفل و آویشن و سس مایونز رو اضافه کیند...
( سس اصلیش به جای فلفل دلمه قارچ داشت که من نداشتم!)

از دستورات مجله سرآشپز

/ 7 نظر / 46 بازدید
غزل

واییییییییییییییییی چه رنگی حتما خیلی خوشمزست فکر کنم سسش با قارچ خوشمزه تر باشه الان غش میکنم امروز برم درستش کنم میگم به جای پارمیسان میشه چیز دیگه ای استفاده کرد

گلابتون

خیلی گشنم شد به خدا ...... این وبلاگای آشپزی هم بد چیزیه ها ... آدم حسرت به دل میشینه نگاه میکنه ![نگران] [ماچ]

هنگامه

سلام خیلی عالیه ممنون خاتون الدوله[گل]

هنگامه

سلام می شود این مرغها را در فر گذاشت؟ ممنون خیلی خوب بود خاتون الدوله

مامان

افرین خانمی یه روز که اومدم خونه تون درست کن تا بخوریم

یونیک

سلام خانومی خیلی وقته بهت سر میزنم دیگه وقتشه به خاطر همه ی این ایده های خوشمزه ازت تشکر کنم

افسون@

وای مرده قیافه این غذا شدم می شه پنیر پیتزا هم باشه ؟ بجای پارماسان!!!!!