رول سوسیس با کرم پنیر

مواد لازم :

لازانیا : ۶-٧ ورق

پنیر گودا : ١٠٠ گرم ( رنده شده)

خامه : ١۴٠ گرم

کره ذوب شده : ۴٠ گرم

سوسیس : به مقدار لازم ( ۶-٧ عدد ) هر کدومو نصف کنید...

فلفل دلمه خرد شده : ١ عدد

پنیر موزارلا  : ٢٠٠ گرم

پنیر پارمسان یا بوتوکیزه : ١٠٠ گرم

شیر : ۴/١ پیمانه

جعفری خرد شده : مقداری

 

تهیه کرم :

نصف پنیر گودای رنده شده رو با خامه مخلوط کرده و هم بزنید...روی بخار آب جوش (روش بن ماری ) قرار بدید تا کم کم آب بشه...به تدریج کره رو بهش اضافه کنید...( همچنان روی حرارت ) بعد شیر رو اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به صورت کرم و کشدار در بیاد...بعد بهش نمک و فلفل بزنید...

ورقه های لازانیا رو طبق معمول توی آبجوش ریخته و بذارید که بپزه و نرم بشه و بعد آبکش کنید...هر ورقه رو نصف کنید...کف ظرف پیرکس یا هر ظرف مورد دلخواهتون رو چرب کنید...مقداری از کرم آماده شده بریزید داخلش...روی ورقه ی لازانیا مقداری پنیر پارمسان یا بوتوکیزه بریزید بعد سوسیس نصف شده قرار بدید و روش مقداری کرم بریزید و رولش کنید و بچینید توی ظرفتون...به همین ترتیب تمام لازانیاها و سوسیسها رو رول کنید...در انتها کرم رو روی کل رولها بریزید...فلفل دلمه ای خرد شده و جعفری  و مابقی پنیر گودا رو روی مواد بریزید...به مدت ٣٠ الی ٣۵ دقیقه در طبقه وسط فر ( از قبل گرم شود ) با حرارت ١٧۵ درجه سانتیگراد قرار بدید...بعد از فر بیرون بیارید و پنیر موزارلا روی اون بپاشید و دوباره ١٠ دقیقه در فر بذارید تا پنیر ذوب بشه...

فوق العاده خوش طعمه...

از آموزشهای ساناز و سانیا

/ 11 نظر / 27 بازدید
نمایش نظرات قبلی
طوطی

دست گلت درد نکنه از ظاهرش پیداست که باید خیلی هم خوشمزه

طوطی

دست گلت درد نکنه از ظاهرش پیداست که باید خیلی هم خوشمزه

طوطی

دست گلت درد نکنه با این همه غذا های خوبی که درست میکنی خیلی خانمی عزیزم

طوطی

دست گلت درد نکنه با این همه غذا های خوبی که درست میکنی خیلی خانمی عزیزم

طوطی

دست گلت درد نکنه عزیزم با این غذاهای خوشمزه ای که درست میکنی

صبا

خوشمزه خوشمزه خوشمزه[گل]

صحبا

خسته نباشی کدبانو.ای کاش مرحله به مرحله عکس می ذاشتی رول کردنش و می دیدیم.

شیوا

کارت خیلی خوبه ...عاشق این جور غذاهاتم [ماچ]

آواز

دوست عزیز سلام ! میخوام بگم که خوراکی هایی که میزاری فوق العاده وسوسه کننده است چون از نتیجه کارت معلومه ! یه پیشنهاد براتون دارم (که شاید بدونید خودتون ) دردسر لازانیا همیشه آبکش کردنشه ! اما من لازانیا رو بدون پختن یعنی کاملاً خشک در پیرکس میچینم ! فقط از سس سفید زیادی تو این روش استفاده می کنیم که علاوه بر هر ردیف ، آخر سر رو کل لازانیا میریزیم و روش رو با فویل می پوشانیم و فقط موقع اضافه کردن پنیر فویل بر میداریم ! خیالتون راحت که مه تنها خشک نمیشه بلکه خیلی خوش طعمه و وقت کمتری میبره[لبخند]