خاگینه رولتی ( گیگناخ )

 

مواد لازم :

تخم مرغ :‌٢ عدد

ماست :‌٣ قاشق غذاخوری

آرد :‌٣ قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده : ٢ قاشق چایخوری

بیکینگ پودر : ١ قاشق چایخوری

آب : نصف پیمانه

نمک : نوک قاشق چایخوری

من به گفته هیون عزیز توی یه ظرف دردار همه مواد رو ریختم...خشک و تر...و مدت کمی تکون دادم...همه با هم خوب مخلوط شدن...

ماهی تابه رو داغ میکنیم و دو قاشق روغن می ریزیم...بعد مواد رو می ریزیم توی تابه و سریع تکون میدیم که همه جا یکنواخت دایره وار مواد بگیره...بعد که یه طرفش سرخ شد طرف بعد رو سرخ میکنیم...با کفگیر از ماهیتابه در میاریم...یه کم اینجا حواستون باشه که پاره نشه...من مواد رو دو قسمت کردم و قسمت دوم کمی پاره شد!

بعد می ذاریم ۵ دقیقه بمونه تا خنک بشه...توی این مدت مواد داخلشو آماده میکنیم :

مواد داخل خاگینه :

گردو خرد شده : یک پیمانه

پودردارچین : ١ قاشق مرباخوری

پودر زنجبیل : ١ قاشق مرباخوری

مواد رو خوب با هم مخلوط کنید و وسط خاگینه قرار بدید...

بعد دو طرف اون رو جمع کنید :

حالا شربت رو درست میکنیم:

مواد شربت :

شکر :‌١ پیمانه

آب : یک و نیم پیمانه

زعفران دم کرده : یک قاشق چایخوری

مواد رو مخلوط کنید تا شکر حل بشه.روی رولت بریزید و روی شعله کم بذارید...تا شربت غلیظ تر شه...

من اون قسمت دوم که خرد شده بود رو هم گذاشتم...بعد که شربت غلیظ تر شد می ذاریم سرد بشه و برش میدیم...

خوشمزه هست...نوش جون

/ 11 نظر / 36 بازدید
نمایش نظرات قبلی
هنگامه

سلام خیلی عالی بود من توصیفش را شنیدم اما تا حالا درست نکردم. دست شما درد نکنه این خاگینه دسر یا غذا؟[خجالت] مرسی

دخملي

اتفاقا جمعه اي خواهرشوهري داشت اين رو به من ياد مي داد. درست مي كنم حتما . براي افطار چيز خوبي بايد باشه ...

شمیم سابق

کجایی عزیزم ؟

مریم

salam kheyli weblog e khubi darin ba ejaze linketun mikonam [لبخند][فرشته]

اردشیر بابکان

درود من در وبلاگم درباره ازدواج در دین زرتشت و اتهام بی اساس به این دین نوشتم لطفا" اگر مایل بودین آن مطالب را بخوانید. با تشکر از شما دوست عزیز[گل]

مریم

خاگینه رو اگر روش اون شربت و نریزیم طعم خوبی نخواهد داشت؟

nunu

خاگینه دسر محلی کجاست/