حلوا در سوهان کنجدی

اول به یه میزان مساوی شکر و کنجد رو داخل قابلمه می ریزیم...( اگه مثلا شکر یه کاسه بود یه کاسه هم کنجد به این صورت ) با شعله متوسط...مرتب هم می زنیم :

بعد فویل آلومینیومی رو روی یه سطح صاف پهن میکنیم و کلشو با قلم مو و روغن مایع چرب می کنیم :

شکر و کنجد وقتی تبدیل به مایع شد از روی گاز برمیداریم اگه بیشتر بمونه شکر می سوزه :

بلافاصله تا سرد نشده مایع رو وسط فویل می ریزیم و فویل رو برمیگردونیم روش...مواظب باشید نسوزید چون بدجوری می سوزونه! با وردنه صاف میکشیم روی فویل تا هموار بشه...:

بعد همون موقع با چاقو برش می زنیم روی فویل...برای اینکه وقتی سرد بشه قابل شکل دهی نیست... :

 

وقتی سرد شد فویل رو برمیداریم و از جایی که با چاقو علامت خورده سوهانها رو میشکنیم...این از سوهان کنجدی...

حلوا رو هم درست میکنیم .. هر کسی روشی داره...من از مامانم یاد گرفتم که آرد باید با آب و شکر میزان مساوی داشته باشه...آرد رو در ظرف می ریزیم و از همون اول روغن رو بهش اضافه میکنیم تا گلوله نشه...روغن به میزانی باشه که آرد در اون به راحتی هم بخوره...شل نشه ها! بعد همینجور هم می زنیم تا آرد قهوه ای کم رنگ بشه...وقتی به قهوه ای کم رنگ رسید آب رو که از قبل با شکر مخلوط کردیم و کمی گلاب و زنجبیل هم به اون اضافه کردیم داخل ظرف می ریزیم و با هم زن هم می زنیم ... در این مرحله آب به سرعت به خورد حلوا میره...هم میزنیم تا جایی که به اون سفتی مطلوب برسه..بعد از این حلوا میان دو تا از سوهان کنجدی ها می ذاریم و می چینیم توی ظرف...

/ 4 نظر / 19 بازدید
فهیمه

شکلش که خیلی خوشمزس ممنون میشم تو ماه رمضان غذاهایی که مناسب افطاری هست بیشتر آموزش بدی

مارال

سلام اگر دوست داشتید تبادل لینک نماییم [گل]

آفتاب و مهتاب

با سلام به شما دوست عزیز[گل] ممنون از آموزش های قشنگت من دذروز برای افطاری کتلت عدس و گردو رو درست کردم خیلی خوشمزه بود ممون از اموزشت . ففقط یه مشکلی پیش امد اونم اینکه کتلت زود از هم وا می رفت ایا لازمه که آرد هم به مواد کتلت اضافه کرد؟لطفا راهنمایی لازم را بفرمایید. با تشکر[گل]

سحر

دلم نیومد نظر ندم تمامی مواردی که بکار بردید عالییه حرف نداره-خسته نباشی-