چیکن استروگانف خاتونی!

مواد لازم :

سینه مرغ : ١ عدد بزرگ

قارچ :‌مقداری

شیر : یک لیوان

کره :‌٢۵ گرم

آرد :‌٢ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و ادویه

فلفل دلمه : یک عدد

پیاز : یک عدد

اول پیاز رو تفت میدیم در حد نرم شدن

بعد سینه های مرغ تکه تکه شده یا خلالی شده رو اضافه میکنیم

بعد که رنگ مرغ عوض شد...ادویه هامونو اضافه میکنیم به همراه قارچ و فلفل دلمه و می ذاریم تا آروم بپزه...

 

طرز تهیه سس سفید :

سس سفیدمونو درست میکنیم...آرد رو در کره ذوب شده تفت میدیم...شیر رو اضافه میکنیم و نمک و فلفل و ادویه...کمی که غلیظ شد سس آمادست...

وقتی مرغ خوب تفت خورده بود سس رو بهش اضافه میکنیم در حد چند دقیقه بمونه بعد حاضره...بقیه چیکن استروگانف ها خامه هم دارن که من استفاده نمیکنم!

/ 13 نظر / 43 بازدید
نمایش نظرات قبلی
منصوره

سلام به به چه غذاي دوست داشتني و خو شمزه اي دست شما درد نكنه[ماچ]

گلک

خاتون خانم من غذاهای شما رو بسی می پسندم [لبخند]مخصوصا این رو !چون گوشت قرمز نمی خورم بیف استرو...هم لب نمیزنم درنتیجه به چیکن رو اوردم که خیلی خوشمزهست...سالاد کلم هم مطابق دستور درست کردم فقط به جای کشمش ذرت ریختم...امروز هم کوکو سیب زمینی با شوید...ممنون عزیزم

گلک

یه خواهش هم داشتم . من سالاد کلم خیلی دوست دارم برای متنوع درست کردنش می تونی راهنماییم کنی...از مدل هایی که درست کردی یا سس ها و ادویه هایی که می شه بکار برد...باز هم ممنون

رویا غریب

سلام خاتون خانم دست شما درد نکنه واقعا وبلاگ قشنگی دارید .اگه مایل به تبادل لینک هستید به من هم خبر دهید ممنون.[گل][گل]

[گل][گل]

ماهان

چه بلاگ خوشمزه ای[خوشمزه]

آناهيتا

عاليييييييييييييه[خوشمزه] من عاشق اين مدل غذاهام

hima

دوست عزیزم سلام دستوراتتون واقعا عالیه من یه خواهش دارم میشه از تهیه ی سس سفیدتون برام عکس بگیرید تا حالا چندین بار این سس رو آماده کردم اما حتی یه قاشق هم نتونستم ازش بخورم بس بدمزه بوده[اوغ] من چرا بلد نیستم یه سس به این راحتی رو خوب دربیارم![گریه]

hima

راستش وقتی شیرو به آرد اضافه میکنم گوله گوله میشه هر چی هم که هم میزنم صاف و یک دست نمیشه. بدجوری هم سفت میشه. مزه ی گازوییل میگیره

hima

من اول کره رو با آرد مخلوط میکنم بعد شیر میریزم دوباره درست می کنم انشاالله که با کمک شما درست میشه ممنونم