کرم موز - توت فرنگی

مواد لازم:

زرده تخم مرغ: 4 عدد

پودر شکر: 2 پیمانه (حتما شکر رو آسیاب کنید)

خامه: 1 پیمانه

شیر: 4 پیمانه

پودر ژلاتین: 1/5 قاشق غذا خوری

ورق ژلاتین: 4 ورق (میشه به جاش از 3 قاشق پودر ژلاتین استفاده کرد

وانیل: خیلی کم

موز: 3 عدد

طرز تهیه:

پودر ژلاتینُ در مقداری آب به روش بن ماری ذوب کنین... ورقای ژلاتینُ در آب سرد خیس کنین تا نرم بشن...

شیرُ توی ظرفی ریخته و روی حرارت بذارین تا جوش بیاد...

تخم مرغارو با پودر شکر و وانیل خوب هم بزنین تا سفید و کشدار بشه... شیر داغُ به این مخلوط کم کم اضافه کنین... خوب هم بزنین بذارین کنار تا کمی سرد بشه... ورق ژلاتین و پودرشُ که آماده کردین به مواد اضافه کنین... بعد مقداری با همزن بزنین... وقتی خوب خنک شد خامه رو اضافه کنین... حواستون باشه برای اضافه کردن خامه باید حتما مواد خنک باشه...

کمی از مواد تو قالب بریزین و بذارین توی یخچال یا فریزر که یه کم خودشو ببنده... بعد یه لایه موز حلقه شده روش بچینین و دوباره یه لایه مواد دوباره توی یخچال... به همین روش تا لایۀ آخر که مواد باشه... بذارین تو یخچال تا خوب خودشو بگیره...

حالا یه چی رو باید اضافه کنم... چرا گفتم توت فرنگی؟!

من وقتی که خواستم این دسرُ آماده کنم ساعت 11 شب بود! به گمون خودم ژلاتین به اندازۀ کافی دارم! اما وقتی همۀ موادُ آماده کرده بودم و زرده ها رو جدا کرده بودم و شیر داشت روی گاز به جوش می اومد دیدم ژلاتینم کافی نیست! و خب حیف بود اون همه مواد حروم بشن، و مغازه ای هم اون موقع شب نمی تونست به من پودر ژلاتین برسونه! این شد که کلی توی سوپرمارکتم گشتم تا به میزان لازمی ژلۀ توت فرنگی یافتم! (جالبه که اصلا ژله هم نداشتم دیگه!) و از اونجایی که توی ژله ژلاتین هست من 2-3 قاشق از پودر ژله رو با آب جوش کمی حل کرده و به موادم اضافه کردم... نکتۀ قابل توجه اینه که وقتی ژله استفاده میکنین چون داخلش شکره باید شکر کمتری داخل کرمتون بریزین که زیادی شیرین نشه و من شکرمو وقتی دیدم ژلاتین کم دارم یه پیمانه و یه ذره استفاده کردم به جای 2 پیمانه!

خیلی خوب بسته شد... خیلی طعمش مناسب بود... ترکیب توت فرنگی و موز عالی بود... دسر راحت و خیلی خوبیه...

به قول مهمونام اگه به کسی نگی هیچ فردی متوجه نمیشه علت این تلفیق توت فرنگی و مورُ! و راست میگن... اما گفتم از تجربۀ خودم بگم بدونین برای هر کاری یه راهی هست...

بله!

/ 12 نظر / 155 بازدید
نمایش نظرات قبلی
نیلوفر

خیلییییییی خوشمزه به نظر میاد اصلا داغونش شدم الان [قلب] عزیزم یعنی 1/5 قاشق ژلاتین ریختی و بعد 2-3 قاشق هم ژله ( به جای ورق ژلاتین) ریختی ؟ یعنی می خوام ببینم در کل پقدر ژلاتین و ژله ریختی که خوب بست ؟

نیلوفر

راستی وقتی شیر داغ رو به زرده اضافه می کنیم و هم می زنیم، دیگه زرده اون حالت خامی اش رو از دست می ده ؟ از نظر اینکه اگه میکروبی توی زرده تخم مرغ خام باشه از بین بره با حرارت می پرسم...

هنرسرا

سلام..اگر با تبادل لینک موافقید خبر بدید..موفق باشید.. +خیلی اشتها برانگیزه این دسر..کار خودتونه؟؟؟؟؟

هنرسرا

سلام..اگر با تبادل لینک موافقید خبر بدید..موفق باشید.. +خیلی اشتها برانگیزه این دسر..کار خودتونه؟؟؟؟؟

هنرسرا

سلام..اگر با تبادل لینک موافقید خبر بدید..موفق باشید.. +خیلی اشتها برانگیزه این دسر..کار خودتونه؟؟؟؟؟

غزل

سلام خاتون جون. این دونه های رنگی که روش ریختی چیه؟آماده خریدی؟مثل اسمارتیزه ببخشید اگه سوالم خیلی خنده داره. من از آشپزی تقریبا چیزی نمیدونم[خجالت]

negin

دستت درد نکنه. باید خوشمزه باشه آپم گلم

صالح

سلام خيلي وبلاگ قشنگي دارين واقعا جالب بود به منم سربزنيد[لبخند][گل] متفات وجذاب دمت گرم

مهناز

میتونید این دسر خوشمزه رو با دسر ها نیمه آماده فیت & فان الیت درست کنید.... هم سریعتره هم خوشمزه تر [قلب]

shakiba

سلام.من بعد از یه غیبت طـــــولانی برگشتم.خوشحال میشم به وبم سر بزنید. متشکر!