سوپ قارچ با جوی پرک

فرض کنید دلتون سوپ میخواد، اصلا خدای نکرده مریضین، مریض دارین، نه اصلا حوصلۀ هیچ غذای دیگه ای رو ندارین... خب این سوپ می تونه یه گزینۀ مناسب باشه!

چیزایی که میخواد معمولا توی هر خونه ای پیدا میشه...

از این به بعد، اگه خورش درست کردین چه گوشتی، چه مرغی، چه ماهیچه ای، اگه از آب خورش اضافه اومد نریزین دور! یا اگه خواستین یه کم آب خورشو بیشتر درست کنین که بذارین توی فریزر بیچاره برای این جور وقتا!

مواد لازم برای دو نفر:

آب ماهیچه... به میزانی که دارین!!! من به اندازه یه پیمونه از خورش ماهیچۀ رب دار داشتم... شما ممکنه آب خورشی مرغ یا گوشتی داشته باشین... همونم خوبه... اگه ندارینم، گالینا بلانکا که دارین؟ همیشه چند تا داشته باشین خب!!

قارچ: 6-7 عدد

جو پرک: یک پیمونه (بگو نصف لیوان!)

آرد سفید، یا ارد ذرت: به اندازۀ 2-3 قاشق

خامه: اگه دوست داشتین، یک کوچولو، یا نصف یه کوچولو!

سبزیجات معطر مثل گشنیز و کرفس و اینا! کمی

طرز تهیه:

آب ماهیچه یا همونایی که اول گفتم رو بریزید توی قابلمه، آرد رو هم بهش اضافه کنید...هم بزنید و زیر قابلمه رو روشن کنید...

جو پرکها رو اضافه کنید...

آب ماهیچه من کم بود، دو سه لیوانم آب اضافه کردم...

در قابلمه رو بذارید... 5 دقیقه بعد، قارچهای خرد کرده رو اضافه کنید...

شعله کم... بذارید بپزه...

وقتی جو ها خوب باز شد، قارچها تقریبا پزید، گشنیز خرد شده خشک یا برگ کرفس خشک یا اصلا اگه ندارید هیچی، اضافه کنید! بذارید 5 دقیقه دیگه بمونه...

بعد قابلمه رو از رو گاز بردارید... خامه رو اضافه کنید... هم بزنید... دوباره بذارید رو گاز... دو سه دقیقه دیگه چاشنیشو بزنید (نمک و فلفل) و کلا نوش جان کنید!!

/ 4 نظر / 48 بازدید
یاسی

سلام خاتونم ممنونم از اموزش خوشمزت مثل همیشه عالی[تایید]

sezar

دوست عزیزم بصورت اتفاقی با وبسایتی آشنا شدم که از خط خط نوشته هایش غمی جانکاه زبانه میکشد بنام www.sabayepedar.net www.blog.sabayepedar.net از شما دوستان مهربانم میخواهم به آدرس این وب مراجعه کنید و خود از نزدیک شاهد درد و رنج کودکی زیبا که متاسفانه پنج سال است دربند تخت و بیمارستان گرفتار شده است باشید. سکوت در زندگی او نقش پر رنگی دارد . و در خانه ی او از صداو جست و خیز کودکانه خبری نیست . او نیازمند دعا وحمایت ویاری شما مهربانان است . پس دست یاریتان را از او دریغ نکنید. به دیگر عزیزان نیز اطلاع رسانی کنید و مطلبی را به این موضوع اختصاص دهید http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=1376448 حتما ببینید http://www.facebook.com/photo.php?v=377536508994233

سمیر

خوشم میاد توی آشپزیت اصلا سخت نمیگیری؟ روبراهی ایشالله؟ بهتر شدی؟

آرزو یکی از اعضای دهکده جهانی نت

سوپ جو با قارچ خیلی خیلی دوست دارم ولی من رب بهش نمیزنم ( کلا توی هیچ کدوم از سوپ هام رب نمیزنم) سلیقه ایه ولی اگه اشتباه نکنم اصلش رب داره ....... مرسی گلم شب یدات پیشاپیش مبارک