پن کیک سیب آلمانی

 

مواد لازم :

تخم مرغ : 2 عدد

آرد : 2/3 پیمانه

شکر قهوه ای برای کاراملی کردن سیب :  نصف پیمانه ( من شکر قهوه ای در حد 1/4 پیمانه داشتم که بقیشو از شکر سفید استفاده کردم )

سیب : 3 عدد ( من 2 عدد داشتم!! که جواب داد! )

وانیل : 1 قاشق چایخوری ( من استفاده نکردم!)

دارچین : 3 قاشق غذاخوری

کره : 2 قاشق غذاخوری

شکر سفید : 2 قاشق غذاخوری

آب لیمو : 1 قاشق چایخوری ( بازم من استفاده نکردم!)

شیر : نصف پیمانه

روغن جامد آب شده ( میشه از کره هم استفاده کرد ) : نصف پیمانه

نمک : 1/2 قاشق چایخوری

طرز تهیه :

اول سیب ها رو به قطعات بزرگ برش می زنیم...توی یه قابلمه یا ماهیتابه سیب ها همراه دارچین و شکر قهوه ای ( یا معادل اون سفید! البته اگه سفید باشه رنگ خوبی به دست نمیاد) و کره رو قرار می دیم با حرارت کم گاز...تا سیب ها نرم بشن و شکرها ذوب شده و مواد مخلوط بشن...

از اون ور بقیه مواد شامل ( تخم مرغ و آرد و شیر و شکر و روغن و نمک و در صورت تمایل وانیل ) رو در مخلوط کن ریخته یا با همزن دستی هم می زنیم تا یه دست بشن...

توی دستور اصلی این کتاب باید توی ماهیتابه ای که سیب ها کارامل شدن مواد رو بریزیم ولی من این کارو نکردم! یه قالب کیک چرب کردم و اول سیب ها رو با مواد کاراملی ریختم داخلش و بعد مواد دوم که توی مخلوط کن ریخته بودیم رو داخلش ریختم و توی فر از قبل گرم شده با درجه 180 سانتیگراد قرار دادم بین 30 تا 35 دقیقه...اگه هم بخواین روی گاز باشه توی همون ماهیتابه که سیب ها کارامل شدن مواد آرد دار رو بریزید و با حرارت کم بذارید 10 دقیقه روی گاز بمونه...اگه آبلیمو هم خواستین استفاده کنید مرحله آخر که پن کیک پخته شد آب لیمو رو روی اون بریزید...

خیلی خیلی خیلی لذیذه...و خیلی خیلی خیلی ساده...

 

می توانید از این دستورات نیز استفاده کنید :

خاگینه رولتی ( گیگناخ )               تارت موز و آناناس

 

/ 5 نظر / 82 بازدید
افسون@

[گریه] بازم فر داره که

افسون@

پس حتما درستش می کنم امروز برم سراغ شکر قهوه ای! قیافش خیلی نرم و لطیفه

هلیا

مرسی از دستورت اما چندتا سوال مواد اردیش باید مثل کیک پف کنه یا نه؟طعمش چطوریه؟میشه روغن مایع زد جای جامد

ستایش

به بههههههههههههههههه:)

نغمه(برای دوستانم)

منم فکر کنم خیلی خوشمزه باشه....حتما" امتحانش میکنم....دستتون درد نکنه عزیز[قلب]