کپه ( لبنانی)

مواد لازم:

برنج پخته شده : 2 پیمانه

تخم مرغ : دو عدد

گوشت چرخکرده : به اندازه لازم( معمولا یه بسته برای دو نفر!یه بسته کوچیک!)

پیاز : یک عدد

زعفران : مقداری

نمک و فلفل و ادویه

پودر سوخاری

رب : به میزان لازم

طرز تهیه:

اول مواد گوشتی رو درست کنید و خیال خودتونو راحت! مثل مواد ماکارونی و لازانیا و اینا! هر چی دلتون بخواد هم می تونید اضافه کنید ولی خب مواد یه دست گوشتی خوشمزه تره! اول پیازو ریز کرده و تفت بدید...گوشت رو اضافه کنید...بعد نمک و فلفل و رب و اینا! مقداری آب بریزید بذارید خوب بپزه کاملا آب هم تبخیر بشه...این از این!

برنج رو بپزید به صورت کته...اگه توی برنج موقع پختن زعفرون بریزید خیلی خوشرنگ و خوب میشه...طعمشم عالی تر...برنج که خووووووب پخت بریزیدش توی مخلوط کن یا با گوشت کوب برقی بالاخره به هر طریق ممکن لهش کنید!!! نرم نرم! بعد که خنک شد اگه فکر کردید چسبندگی نداره بهش تخم مرغ اضافه کنید خب من اینکارو نکردم چون چسبندگی داشت!

حالا تخم مرغها رو با چنگال بزنید و بذارید کنار...از اون ورم توی یه ظرف دیگه پودر سوخاری بریزید...

حالا از مواد برنجی بردارید و گرد کنید و وسطش رو گود بفرمایید و از مواد گوشتی داخلش قرار بدید و بعد روشو با همون برنجا بپوشونید به شکل گرد یا لوله ای...بعد توی تخم مرغ بغلتونید و سپس توی پودر سوخاری...بعد که همه آماده شدن بذارید توی یخچال یه ساعت بمونه...بیشترم شد عیب نداره! این برای اینه که مواد خوب سفت به خورد هم برن...بعد توی روغن داغ سرخش کنید...همین!خیلییییییییییییییییی خوشمزست...اگه خواستید می تونید وقتی آماده کردین بذارید توی فریزر برای وقتهای مبادا...

نوش جون

/ 14 نظر / 35 بازدید
نمایش نظرات قبلی
ندا

سلام دوست من . وبلاگ مفید همراه با غذاهای خوشمزه ای داری من شمارو لینک کردم خوشحال میشم به ما سری بزنی و لینکمون کنی

ماه جبین

چون خدا اراده کرد، نماد عشق را در زمین قرار دهد، زن را آفرید و چون خواست هستی، عشق را باور کند، او را مادر قرار داد .روز مادرمبارک

منا

وااااای به نظر خیلی خوشمزه میاد ...خیلی هم راحته ...متفاوتم هست همون موادی که همیشه استفاده میکنیم اینبار به یه شکل دیگه ...واقعا دستت درد نکنه دوستم[بغل]

فرامرز

سلام به شما، به سلیقه ی شما و به دنیای زنانه ی شما وب لاگ زیبا و لذت بخشی است. آیا به شعر و داستان نیز علاقمند هستید؟ از تماشای دنیای زنانه ی شما لذت بردم. با احترام فرامرز

هانیه

سلام عزیزم خسته نباشید دستتون درد نکنه بابت دستورهای خوب و خوشمزه غذاها. من تقریبا هر روز به شما سر میزنم تا ببینم چه خوراکی جدیدی رو آموزش دادید. چند وقت پیش تولد پسرم بود و ژله شیشه خرده رو درست کردم. همه خوششون اومده بود. به همه گفتم از شما یاد گرفتم. البته من توش توت فرنگی و گیلاس هم ریختم و توی یه ظرف پیرکس بزرگ درست کردم و دیگه از قالب درش نیاوردم. خیلی خوشگل شده بود. پای چوپان هم درست کرده بودم. اونم خوب شده بود. مخصوصا بچه ها خیلی خوششون اومد. خیلی خیلی خیلی ممنون بووووووووووووووووس

زهرا

وای به نظر خوشمزه میاد...اما خاتونی این مواد وا نمیره؟؟نکنه درست کنم همش وا بره؟می دونی که من استاد اعتماد به نفسم ماشالله.از کجا بفهمیم که وا نخاهد رفت..از همون چسبندگیه؟؟

ساناز

سلام عزیزم با اجاره وبلاگتون را لینک کردم

نسرین

سلام. من هم امنحانش کردم غذای متنوع و خوشمزه ای هست. با تشکر.[لبخند]

آریانا

من اینو امروز افطار درست کردم فوق العاده شده بود.ممنون

ياسمين

سلام عزيزم. از مامي سايت ميام بهت سر مي زنما. خانومي من اينو چند بار درست كردم اما اون موقع از خودم بود ولي الان فهميدم غذاي يه كشوره...چه جالب. ولي خيلي سنگينه يه دونش ادمو سير ميكنه.