آش برنج و عدس

مواد لازم برای 3 نفر:

عدس: یک پیمانه

برنج: یک پیمانه

ماست: یک پیمانه و نیم

پیاز سرخ شده: یک عدد

سبزی آش: مقدار لازم

آب گوشت یا اگه داشته باشین آب سیرابی! :)): مقدار دلخواه

نمک و فلفل و پودر سیر

طرز تهیه:

اگه مثل من یهویی دلتون هوس آش کرد، و سبزی آش به عنوان سبزی آش نداشتین، کشک نداشتین و رشته آشی هم نداشتین، و تنبلی هم اجازه نمیداد برین بخرین، خیلی راحت می تونین دست به کار بشین و این آش خوشمزه رو در یه ساعت و نیم آماده کنید! حالا... اول بگم که من سبزی پلویی داشتم و از اون استفاده کردم، به اضافه مقداری اسفناج...اینم بگم من پیمونه ای نوشتم ولی خودم چشمی همه چی رو اضافه کردم! :)

اول برنج و عدس رو با آب سیرابی یا گوشت یا اصلا آب خالی (!) و یکی دو تا گالینا بلانکا می ذاریم روی گاز در قابلمه رو هم می ذاریم... همش سر می زنیم که آبش کم نشه... وقتی برنج و عدس خوب پخته شد و لعاب انداخت، سبزی رو اضافه میکنیم... پیاز داغ رو هم اضافه میکنیم... می ذاریم بپزه اگه آب هم کم اومد اضافه میکنیم... تا مرحله ای که فکر میکنیم خوب پخته، قوام داره و دیگه وقت خوردنشه... قابلمه رو از روی گاز برمیداریم... ماست رو  بهش اضافه میکنیم... هم می زنیم و دوباره روی گاز می ذاریم و به اندازۀ 5 دقیقه دیگه اجازه می دیم بپزه... چاشنی رو که نمک و فلفل و پودر سیر هست اضافه میکنیم... بعد نوش جان می کنیم!

 

/ 3 نظر / 75 بازدید
ياسمن

سلام خانومي ميشه از عدس پخته هم استفاده كرد؟

sara

سلام عزیزم ممنون از دستور ولی من درست کردم اصلا دوست نداشتم انگار داشتی عدس پلوی آبکی میخوردی باز هم ممنون برای زحمتت

یاسی

سلام خاتونم ممنونم از اموزشت چه قدر هم مقوی[ماچ]