سوپ گشنیز

مواد لازم :
     جو پرک : یک پیمانه (دستور اصلی جو پوست کنده بود ولی من برای سهولت کار از پرک استفاده کردم)
     آب یا استاک آماده مرغ: به میزان کافی
     هویج  نگینی : دو عدد متوسط
     ماست : 4 لیوان( تقریبی) من از ماست سون کاله استفاده کردم و ٢ لیوان کافی بود...
    خامه : یک تا 2 قاشق سوپخوری(به دلخواه) (من خامه نریختم!)
     نمک فلفل و آبلیمو 
     سیر له شده 2 تا 3 حبه
      گشنیز خرد شده : یک لیوان (من گشنیز خشک استفاده کردم چون تازه نداشتم...از کرفس خشک و ریحان خشک هم استفاده کردم) 

طرز تهیه :

جوی پرک رو به همرا مقدار کافی عصاره مرغ و آب می پزیم. هویجها را نیز افزوده و بعد از پخته شدن گشنیز و نمک و فلفل را می افزاییم. بعد از اینکه گشنیزها هم نرم شدند ماست و خامه و سیر له شده را مخلوط و هم می زنیم تا یک دست شود. و به تدریج به سوپ اضافه میکنیم .همین که خواست بجوشد زیرش را خاموش و آبلیمو را افزوده و سرو می کنیم. سبزی این سوپ خیلی کم است ( به نظر من هر چی سبزیش بیشتر باشه خوشمزه تر میشه) و می توان به دلخواه از سیب زمینی ریز شده هم استفاده کرد.  امکان استفاده از ورمیشل های شکل دار هم وجود دارد.سیر را می توان کم یا زیاد کرد ولی حذف نشود.

فوق العاده خوشمزست

پیشنهاد خاتون :

سوپ تره فرنگی 2     سوپ گل کلم

سوپ مرغ با جو پرک     سوپ کلم و هویج

/ 8 نظر / 33 بازدید
بانو

با ماست خوشمزه می شه..... من همین دستور رو با شیر درست می کنم..

سمیر

منم سوپ گشنیز درست میکنم ولی یه خورده فرق داره. فک کنم با خامه عالی بشه اما من جرات نمیکنم زیاد بخورم[ناراحت]

وصله

سلام علیکوم واقعا وبلاگ زیبایی دارید....دهنم اب افتاد

مطبخ فــَرا

به نظر خيلي راحت و ساده مي شه درستش كرد ... ممنون عالي بود

نیلوفر

من هم پریروز درست کردم....دستت درد نکنه واقعا خوش طعم بود ته قابلمه رو درآوردیم ! خانومی من کیک هویج رو درست کردم 2 بار و خیلی طعمش رو دوست داتیم. کیک چای رو هنوز درست نکردم. البته با توجه به موادش باید فوق العاده باشه. اما می خوام بدونم برای یه مهمونی 5-6 نفری عصرونه کدوم دلچسب تره؟ منطورم اینه که کیک چای طعمش خاصه که فقط عده ای خاص ممکنه خوششون بیاد یا نه ؟ مثل کیک هویج طوریه که همه خوششون میاد ؟ یعنی استفاده از چای غلیظ کیک چای رو کمی تلخ نمی کنه؟ کدوم رو بهم پیشنهاد میدی ؟ مرسی عزیزم :*

نیلوفر

من هم پریروز درست کردم....دستت درد نکنه واقعا خوش طعم بود ته قابلمه رو درآوردیم ! خانومی من کیک هویج رو درست کردم 2 بار و خیلی طعمش رو دوست داتیم. کیک چای رو هنوز درست نکردم. البته با توجه به موادش باید فوق العاده باشه. اما می خوام بدونم برای یه مهمونی 5-6 نفری عصرونه کدوم دلچسب تره؟ منطورم اینه که کیک چای طعمش خاصه که فقط عده ای خاص ممکنه خوششون بیاد یا نه ؟ مثل کیک هویج طوریه که همه خوششون میاد ؟ یعنی استفاده از چای غلیظ کیک چای رو کمی تلخ نمی کنه؟ کدوم رو بهم پیشنهاد میدی ؟ مرسی عزیزم :*

گلی

خوشم اومد یه عالمه!!!!!!!!!!!

گلی

ناهار کتلت داشتیم .... این سوپو هم درست کردم ... سیرش زیاد شده بود ولی دوست داشتم . توصیه میگنم دوستداران آش دوغ و این چیزا بشتابند !