خورش نخود فرنگی با گوشت چرخکرده

مواد لازم: 

نخود فرنگی: 200 گرم

گوشت چرخکرده: 200 گرم

نمک و فلفل و ادویه

زعفران: مقدار لازم

پیاز رنده شده: یک عدد

رب: 2 قاشق

سیب زمینی سرخ شده یا چیپس خلالی: به میزان دلخواه

طرز تهیه:

ابتدا پیاز رنده شده رو تفت میدیم... بعد گوشت چرخکرده رو اضافه کرده و تفت میدیم... نمک و فلفل و زردچوبه و رب رو بهش اضافه می کنیم... رنگ رب که باز شد، مقداری آب توی گوشت می ریزیم و میذاریم بپزه...

نخود فرنگیها رو با مقداری آب توی قابلمه ای که در اون رو نذاشتیم قرار می دیم تا خوب بپزه... در قابلمه رو نمی ذاریم تا رنگ نخودها سبز باقی بمونه

وقتی که گوشت تقریبا پخته شد و نخودها هم همچنین، نخودها رو به گوشت اضافه می کنیم... مقدار آب رو اندازه می کنیم و میذاریم نیم ساعت دیگه بپزه و حسابی طعم همدیگه رو بگیرن...

خیلی خورش ساده ایه...

اگه دوست داشتین سیب زمینی خلالی سرخ کنید اگه نه از چیپس استفاده کنید...

/ 7 نظر / 11 بازدید
سامانه پیام کوتاه ویژه

سلام سامانه پیام کوتاه + شارژ اولیه رایگان + تخفیف تا ماه شعبان فقط 4000 تومان تحویل بصورت آنی و لحظه ای :: فرصت را از دست ندهید ! امکانات هم می تونید اینجا ببنید : http://sms-ir.com/blog/wp-content/uploads/Infographic21.jpg برای سوال و ارتباط می تونید با ایدی یاهو در سایت صحبت کنید. موفق باشید

مژگان یک دنیا عشق

من همین ترکیب رو میدم بین برنج و دم میذارم.خوشمزه شد ولی خورشت بهتره.مرسی

نیلوفر

تر کیب گوشت چرخکرده و نخود فرنگی و سیب زمینی عااااالی می شه به به :* خانومی سوپ قارچ هم یادت نره بذاری ها :) من سوپ قارچم رو اینطوری درست می کنم: پیاز و قارچ رو با کره تفت می دم ، مقداری بلغور هم می پزم و این ترکیب رو با آب مرغ قاطی می کنم و سس سفید هم درست می کنم و به همراه پنیر پارمسان با سوپ مخلوط می کنم. در آخر هم گشنیز با جعفری خرد شده.

نیلوفر

دوستم اون کروسان سوسیس که گفته بودی ، یه دستور کلی می تونی ازش بهم بگی ؟ البته اگه قصد نداری بذاری توی وبلاگت دستورشو :)

نیلوفر

عزیزم سوپ قارچی که تو می پزی مطمئنم خیلی خوشمزه تر از اینیه که من می پزم [قلب] واااای چقدر ایده خوبیه خمیر پیراشکی برای سوسیس . چون درست کردن خمیر کروسان خیلی وقت گیره و باعث می شه آدم پشیمون بشه. مرسییییی :*

روشنک

من تا حالا این خوشت را درست نکردم . باید جالب باشه . مرسی عزیزم

negin

ممنون. منم این خورش رو گاهی درست می کنم. خوشمزه می شه. منتظرتم.