لبو

خیلیا فکر میکنن لبو درست کردن کار سختیه!

خیلی دستورا هم سختیای زیادی داره! که آدم با خوندنش مجبور میشه قیدشو بزنه!

اما من از اونجا که عاشق لبو هستم، و هر چی بخورم سیر نمیشم! اینقد گشتم تا با تلفیق کردن چند دستور با هم به این نتیجه رسیدم که این بهترین و راحتترین نحوۀ طبخ لبو هست! میگید نه، امتحان کنید!

مواد لازم:

چغندر: به میزان مورد نظر

شکر: به مقدار دلخواه

طرز تهیه:

اول لبوها رو خیلی نازک پوست می گیریم... بعد می تونیم به تکه های کوچکتر ببریم برای پخت سریعتر... بعد داخل قابلمه ای گذاشته و روی اون شکر می ریزیم... مقدار شکر بسته به ذائقست... من کاملا روی چغندرهارو پر از شکر کردم چون دوست دارم لبو شیرین شیرین باشه!

بعد در قابلمه رو می ذاریم... اجازه می دیم همینجوری یه ساعت تا یه ساعت و نیم بمونه... شکرها کم کم آب می شن و به خورد چغندر می رن...

بعد از این مدت روی چغندرها آب می ریزیم... طوری که تقریبا روی همه رو بپوشونه...

و روی شعلۀ خیلی کم می ذاریم با در بسته بپزه! وسطای پخت که دیدیم آب لبوها رو به کم شدن می ره دم کنی می ذاریم...

دیگه موقعی که خوب پخته شده بود و با چنگال تستش کردیم وقتیه که آمادست برای نوش جان کردن در یه عصر پاییزی دلچسب...

 

/ 3 نظر / 59 بازدید
خورشید

وای چقدر این لبوهات خوش رنگ شده . من هیچ وقت لبوهام اینطوری نمیشه . اینبار این راه رو امتحان میکنم

رامین

سلام. منم عاشق لبو هستم. تصمیم گرفتم امروز اینو درست کنم اما سوالم اینه که اونجایی که شکر میریزی رو لبو میذاری یه ساعت بمونه باید آب هم بریزم زیر لبو که با آب بپزه؟ ببخشید خنگ بازی در آوردم.

هیلا

عزیزم یه چیزجالب بگم من جنوبیم مالبورو با نمک و فلفل قرمز میخوریم همسری هم جنوبی اما وقتی اینو شنید[تعجب] اینجوری شددیگه[خجالت]