Funnel Cake

مواد لازم:

تخم مرغ : یک عدد


شیر :‌٣/٢ پیمانه


آرد : یک و یک چهارم پیمانه


شکر : ٢ قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر : ١ قاشق چایخوری

 

نمک : خیلی کم

مواد رو با هم مخلوط کنید تا یه مایع غلیظ و صاف به دست بیاد...بعد به هر وسیله ای که می تونید به صورت باریک توی روغن سرخ کنید..

.

من از قیف های پارچه ای استفاده کردم...میشه از مشمع فریزر هم استفاده کرد! به این صورت که مواد رو در اون بریزید و نوکش رو کمی سوراخ کنید...

/ 7 نظر / 28 بازدید
هنگامه

شبیه زولبیا یا پن کیک است جالب بود ممنون

دزیره

خاتون جونم قبلا تو وبلاگت دیده بودم یه غذایی بود فکر کنم کیک مرغ بود با نون تست مرغ و سس خامه و ماست چکیده لوبیا و گردو هم داشت لایه به لایه میچیدیم میشه بگی کدوم قسمت باید برم چون نمیدونم در کجا دنبالش بگردم ممنونم .

ریحان

وای دخترم چه کردی.ما یه کتلتی داریم که توش نخود و گوشت و پیاز و سیب زمینی رو حساااابی میپزن و دوبار چرخ میکنن.و فریز میکنیم.هر دفعه یه بسته به مقداری که میدونی و بسته کردی بیرون بیار و نمک و تخم مرخ بزن و سرخ کن.زود سرخ میشه.موقع چرخ کردن هم توش نمک بزن.اگر مجلسی تر بخوای میزان گوشت رو بیشتر کن.وگرنه نخودش بیشتر باشه.مامانم امسال توش سیب زمینی نریخت.مثیکه سیب زمینی پخته به مدت طولانی تو فریز تولید سم میکنه.میتونی موقع استفاده یه سیب زمینی بپزی و بریزی تازه توش

دزیره

قبلا دیده بودم پیازچه ها رو فکر کردم لوبیا سبزه ممنون گلم.

گلی

چقدر جالب و باحاله !!!! مثل زولبیا ! فکر کنم مخم زده شده الان که درست کنم ![چشمک]