کیک چای

موادلازم:

تخم مرغ :3 عدد
روغن مایع:1 پیمانه
آرد: 3پیمانه
کاکائو:2 ق غذاخوری
شکر: ١ و یک سوم پیمانه

دارچین:1ق مرباخوری
بگینگ پودر:2ق مرباخوری
چای دم کرده غلیظ:1پیمانه
رنده پوست پرتقال:مقداری

طرز تهیه :

 
تخم مرغ وروغن مایع و شکر را باهم زن میزنیم و بعد به آرد ، دارچین و بکینگ پودر رو اضافه می کنیم و به تدریج به مواد قبلی اضافه میکنیم وکم کم چای دم کرده رو هم روی مواد می ریزیم.بعد که تمام مواد رو قاطی کردیم رنده پوست پرتقال رو هم اضافه می کنیم ودرفری که از نیم ساعت قبل روشن کرده ایم با حرارت 170 درجه به مدت 30 دقیقه می پزیم...

خیلی کیک منسجم و با طعم مطبوع و آسونیه...امتحان کنید...

/ 9 نظر / 17 بازدید
نیلوفر

به به دستت درد نکنه منتظر این دستور بودم :) فقط یه سئوال : 1 پیمانه چای دم کرده یعنی همون چای دم شده به صورت یک رنگ دیگه درسته؟ یعنی اونجوری که برای نوشیدم چای میریزیم نیست که ؟ فقط چای بدون آب جوش اضافه ؟

بانو

چه جالب کیک چای... آسون هم هست... [چشمک]

نیلوفر

مرسی خانومی.... راستی عزیزم شما سفیده و زرده تخم مرغ رو جدا می زنی ؟ پف کیکت خیلی عالیه... من جدا می زنم خوب می شه پف می کنه اما اگه جدا نزنم خیلی پف نمی کنه بیکینگ پودر گلها استفاده می کنم احساس می کنم زیاد خوب نیست :(

نیلوفر

خاتون جان یه سئوال دیگه : چای باید سرد بشه بعد به مواد اضافه بشه ؟

نیلوفر

خاتون جان یه سئوال دیگه : چای باید سرد بشه بعد به مواد اضافه بشه ؟

نسیم

عزیزم خوشحالم که برگشتی...آشپزی به من هم روحیه میده...دیروز خیلی غمگین و عصبی بودم مخصوصا بعد از خوندن اون ماجراهای غم انگیز... دخترم که خوابید ساعت ۱۰ شب رفتم تو آشپزخونه مشغول آشپزی... خیلی بهتر شدم. امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشی. خیلی کیک جالبی به نظر میاد. ممنون.

خانومی

مرسی به نظر که خوشمزه میاد فقط آرد رو هم با همزن می زنیم یا دستی؟

فنچ

سلام. من اینو دیروز پزیدم. مرسی. عالی شد. فقط از قالبش درنیومد:((( چرا؟؟ کف قالبو چرب کردما.[متفکر]