بال کبابی(جوجه کبابی)

بال مرغ

پیاز

آبلیمو

زردچوبه

زعفران

نمک فلفل پودر سیر

اول بالها رو به همراه پیاز رنده شده و آبلیمو و بقیه مخلفات مخلوط کرده می ذاریم حداقل یه ساعت بمونه...بعد در روغن با حرارت فوق العاده کم سرخ میکنیم...بعد از اینکه کمی رنگش عوض شد توی ظرف فر میچینیم و زعفران رو به اون اضافه میکنیم و با حرارت 175 درجه در طبقه وسط میذاریم که پخته بشه...درآخر گریل رو روشن میکنیم...

/ 2 نظر / 16 بازدید
ریحان

دخترم چه خوشگل درست کردی.اون شمع هم هنر خودته؟ راستی یه سوال...من نتونستم عکس بذارم تو وبلاگم.می دونم سرت شلوغه شرمنده...[خجالت]

افسون@

سلام عزیزم می شه بگی این برنج های قالب رو چجوری مش ه پزونند؟