پاستا با مرغ و سس آلفردو

مواد لازم :

پاستا : نصف یه بسته ( فرمی شکل باشه بهتره )

کره : ۵٠ گرم

سینه مرغ : یک عدد یا نصف یک عدد

مواد لازم برای سس آلفردو :

کره : ٣٠ گرم

خامه : یک عدد ( من از این خامه های بزرگ پگاه استفاده کردم )

سیر خرد شده : بسته به ذائقه ( من دو تا حبه ریختم )

پنیر پارمسان : هر چی بیشتر بهتر! ( من کلا پنیر دار بیشتر دوست دارم...اما یه پیمونه هم کفایت میکنه )

جعفری : تازه باشه بهتره ولی من خشک داشتم که به اندازه دو قاشق غذاخوری ریختم

طرز تهیه :

اول مرغ رو گذاشتیم پخته و تکه تکه کردیم :

 

بعد مرغا رو توی کره تفت میدیم و کنار میذاریم

پاستا رو هم که به شیوه همه پاستاها در آب جوش و مقداری نمک و روغن می ریزیم و چون مثل ماکارونی دم کردن نداره باید بذاریم بیشتر بپزه توی آب...تا نرم بشه و قابل خوردن

طرز تهیه سس آلفردو

توی ماهیتابه یا قابلمه کره رو دوب کنید و بعد خامه رو بهش اضافه کنید...حواستون باشه برای اینکه کره نسوزه حرارت بالا نباشه...بعد سیر و پنیر و نمک و فلفل و جعفری رو اضافه کنید

مرغها رو به سس اضافه کنید تا کمی با هم مخلوط شده و در حد مثلا یکی دو دقیقه حرارت ببینه

 

پاستا رو توی ظرف بکشید و سس رو هم روی اون بریزید خیلی خیلی خوش طعمه و سریع آماده میشه 

/ 8 نظر / 92 بازدید
مرغ پخته

سلام دوست خوبم من امروز ترکوندم....چند تا مطلب جدید گذاشتم که به نظرم خوشتون میاد اگه نیومد هر چی می خوای بهم بگو باور کن

بهرام

هر چی آرزوی خوبه مال تو اگه مایل به تبادل لینک هستی منو با نام "دانشجویان نرم افزار" لینک کنید و خبر بدید تا شما رو لینک کنیم. موفق باشی . سر بزن

شارلوت

سلام دوست عزیز خوشحال می شوم از بلاگ ما نیز دیدن فرمائید[گل] Charlotteiran.blogfa.com

گلابتون

یعنی عاشقشم ها ..... چه کولاکی میکنه این خامه توی طعم این غذا ! هرچی هم با سس سفید درست کنم و خوشمزه هم باشه ... باز با خامه اش یه چی دیگه اس ......[خوشمزه]

پرنده مهاجر

بــانـــــــــو گفته بودم که منم از این بشقاب های سبز خوشگلت دارم (البته سرویس 6 نفره ش رو)؟؟؟ هر بار که میبینمشون کلی ذوق میکنم [چشمک][بغل]

نسیم

مرسی خیلی خوشمزه میشه. [لبخند]

:-)

سلام، خیلی ممنون از این غذای خوشمزه، دو تا سوال داشتم میشه بگین ماکارونی که نصف بسته لازمه، بسته چند گرمی منظورتونه؟ و خامه هم لطفا بگین بسته چند گرمی باید باشه؟ آخه من ایران نیستم و به این خامه ای که شما گفتی دسترسی ندارم مرسییییییییییی