رولت گوشت

گوشت چرخ کرده : ٣٠٠ گرم

پیاز رنده شده : یک عدد

هویج : یک عدد بزرگ

قارچ : ١۵٠ گرم

رب گوجه :‌به میزان لازم

آبلیمو : کمی

کره : مقداری

تخم مرغ:‌ یک عدد

برگه زردآلو یا هلو : مقداری(میشود از آلو هم استفاده کرد)

طرز تهیه:

ابتدا گوشت چرخکرده را با پیاز رنده شده مخلوط کرده یک تخم مرغ را در آن شکسته و خوب ورز میدهیم...یک مشمع را باز کرده و گوشت را با وردنه به صورت مربع روی سطح آن قرار میدهیم ... قارچ را از قبل در آبلیمو و کره تفت داده و هویج را هم نیم پز یا بخارپز میکنیم...قارچهای آماده شده را روی سطح گوشت باز شده ریخته و هویج را به صورت باریک بریده و وسط گوشت به صورت عمودی قرار میدهیم...برگه های زردآلو که از قبل خیس شده و یا آلو را روی سطح گوشت میریزیم و به وسیله اطراف مشمع دو سر گوشت را به وسط رسانده و حالت رول میکنیم...توی روغن سرخ کرده و کنار میگذاریم...رب را در کره تفت داده آبلیمو اضافه میکنیم و با مقداری آب میگذاریم بجوشد...سس را روی رولت ریخته و میل کنید...

/ 3 نظر / 18 بازدید
سمیر

مرسییییییییییییییییییییییییییی این کوکیز بادومی رو برم ببینم چیه. کاش توی بلاگفا میزدی. این پرشن سرعتش خیلی اعصاب خورد کنه. خیلی کند صفحه ها باز میشن لینکت کنم یا نه؟ نمیخوای کسی بفهمه

منصوره

سلام وبلاگتون مبارک به جمع ما آشپزان خانگی و در جستجوی تنوع بیشتر غذا خوش آمدید

رویا

ممنون . خیلی عالی بود .