بر سر خوان هنر!

خوشمزه نگاه کنیم به غذاهای ساده و ساده نگاه کنیم به غذاهای خوشمزه!

خورش کاری با مرغ

توسط : خاتون الدوله


مواد لازم برای دو نفر :

فیله مرغ یا سینه : ٢ عدد

خامه : نصف یک بسته بزرگ

پیاز : یک عدد کوچک

گشنیز : مقداری

نمک و فلفل و پودر کاری

کره : ٢۵ گرم

اول فیله یا سینه رو به قطعات کوچک تقسیم کنید...پیاز ریز خرد کرده رو در کره تفت داده و کمی به اون زردچوبه بزنید و سپس قطعات مرغ رو اضافه کنید و کمی تفت بدید...ادویه که شامل نمک و فلفل و کاری هست به غذا اضافه کنید و در نظر داشته باشید طعم این خورش به کاری هست...بعد آب اضافه کرده تا خوب بپزه...بعد از حدود نیم ساعت خامه رو که حسابی با چنگال زدید و نرم شده به همراه گشنیز اضافه کنید...

طعم مطبوع  و خوبی داره و خیلی هم سریع حاضر میشه

+ نوشته شده در  سه‌شنبه ٧ اردیبهشت ۱۳۸٩ساعت ٦:٤٥ ‎ب.ظ  توسط خاتون  نظرات ()