بر سر خوان هنر!

خوشمزه نگاه کنیم به غذاهای ساده و ساده نگاه کنیم به غذاهای خوشمزه!

تارت موز و آناناس

توسط خاتون الدوله

با تشکر از دوست گلم یاسی جون


مواد لازم :

 

کره= 120  گرم
پودر قند= 60 گرم
آرد= 200 گرم
زرده تخم مرغ= 1 عدد
وانیل= یک چهارم قاشق چای خوری
نمک= یک هشتم قاشق چای خوری

کره و پودر قند را بزنید تا نرم و لطیف شود. سپس زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و باز هم بزنید تا مواد کاملاً سفید و پفکی شود. سپس آرد و نمک را اضافه نمایید و آرام مخلوط کنید. بهتر است با سرانگشت خمیر را مخلوط کنید تا روغن نیندازد.
خمیر را در کیسه فریزر قرار دهید و بگذارید یک ساعت در جای خنک بماند و استراحت کند.

قالب مخصوص تارت را چرب کنید.
سپس خمیر را به طور یکنواخت در قالب، پهن کنید، به طوری که خمیر دیواره های قالب را نیز بپوشاند.
سپس با چنگال روی خمیر را چند سوراخ بزنید و قالب را در طبقه وسط فری که از قبل با حرارت 180درجه سانتیگراد گرم کرده اید، به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا خمیر بپزد.
سپس از فر بیرون آورید و بگذارید تا سرد شود.


مواد لازم برای کرم پاتیسیر(کرم داخل تارت) :

آرد ذرت= 100 گرم
شکر= 150 گرم
زرده تخم مرغ= 3 عدد
شیر= نیم لیتر
کره= 80 گرم
وانیل= یک چهارم قاشق چای خوری

 

برای تزیین روی تارت :

ژله مورد نظر ( من آناناس استفاده کردم)


زرده تخم مرغ را با شکر و وانیل خوب بزنید تا سفید شود. شیر و آرد ذرت را مخلوط نمایید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی غلیظ شود. سپس زرده تخم مرغ و شکر زده شده را به تدریج به آرد و شیر اضافه کنید و کمی روی حرارت هم بزنید تا کاملاً غلیظ شود. در آخر کره را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و بگذارید تا سرد شود.
داخل تارت را با کرم بپوشانید .
روی تارت رو می تونید با طعم دلخواهتون پر کنید که میتونه شامل میوه ها و کمپوتها باشه که من از موز و آناناس استفاده کردم...در انتها هم روی تارت ژله ی آناناسی که حدودا یه ساعت توی یخچال مونده بود و حالت سفیده تخم مرغ ( از نظر غلظت ) به خودش گرفته بود ریختم...

 

+ نوشته شده در  یکشنبه ٥ اردیبهشت ۱۳۸٩ساعت ۱٢:٥۸ ‎ق.ظ  توسط خاتون  نظرات ()