بر سر خوان هنر!

خوشمزه نگاه کنیم به غذاهای ساده و ساده نگاه کنیم به غذاهای خوشمزه!

کوکوی اسفناج و سیب زمینی

توسط خاتون الدوله


اسفناج : یک بسته کوچک

تخم مرغ : ٢عدد

سیب زمینی :‌٢ عدد

زردچوبه ... نمک ... فلفل

آرد نخودچی : ١ قاشق

رب :١ قاشق

وقتی همیشه یه مادر مهربون سبزی های فریزری شما رو آماده کنه هیچ وقت نمی تونی بفهمی که کدوم کوکوئه کدوم پلو! مثل من که هنوز نفهمیدم!!!!

برای همینم وقتی خواستم یه کوکوی دورنگ درست کنم به جای سبزی کوکو اشتباها سبزی اسفناج برداشتم! و بعد از یخ زدایی متوجه شدم که خب دیر بود اما جای ابتکار عمل داشتم! گفتم هر چی میشه بشه کوکوی اسفناج درست میکنم! و حالا...

سیب زمینی ها رو آب پز یا بخار پز کنید...رنده کنید...نمک و فلفل و زردچوبه و تخم مرغ بزنید...

اسفناج رو هم نمک و فلفل و کمی آرد نخودچی و تخم مرغ بزنید...

از دورنگ درست کردن پشیمون شدم...بذاری سیب زمینی کم کف تابه سرخ بشه...بعد همش بزنید...در این فاصله اسفناج رو هم اضافه کنید...تفت بدید...بذارید با حرارت ملایم سرخ بشن...این وسط هم زدن یادتون نره! بعد یه قاشق رب بزنید...وقتی سرخ شدن مواد به اون میزان دلخواهتون رسید کوکوتون آمادست!!! طعم خوبی داره...جوری که اصلا اضافه نیومد! می تونید قالب بزنید و میل کنید...

+ نوشته شده در  چهارشنبه ۱ اردیبهشت ۱۳۸٩ساعت ٧:٠۱ ‎ب.ظ  توسط خاتون  نظرات ()