بر سر خوان هنر!

خوشمزه نگاه کنیم به غذاهای ساده و ساده نگاه کنیم به غذاهای خوشمزه!

رولت گوشت

رولت گوشت

توسط : خاتون الدوله


گوشت چرخ کرده : ٣٠٠ گرم

پیاز رنده شده : یک عدد

هویج : یک عدد بزرگ

قارچ : ١۵٠ گرم

رب گوجه :‌به میزان لازم

آبلیمو : کمی

کره : مقداری

تخم مرغ:‌ یک عدد

برگه زردآلو یا هلو : مقداری(میشود از آلو هم استفاده کرد)

طرز تهیه:

ابتدا گوشت چرخکرده را با پیاز رنده شده مخلوط کرده یک تخم مرغ را در آن شکسته و خوب ورز میدهیم...یک مشمع را باز کرده و گوشت را با وردنه به صورت مربع روی سطح آن قرار میدهیم ... قارچ را از قبل در آبلیمو و کره تفت داده و هویج را هم نیم پز یا بخارپز میکنیم...قارچهای آماده شده را روی سطح گوشت باز شده ریخته و هویج را به صورت باریک بریده و وسط گوشت به صورت عمودی قرار میدهیم...برگه های زردآلو که از قبل خیس شده و یا آلو را روی سطح گوشت میریزیم و به وسیله اطراف مشمع دو سر گوشت را به وسط رسانده و حالت رول میکنیم...توی روغن سرخ کرده و کنار میگذاریم...رب را در کره تفت داده آبلیمو اضافه میکنیم و با مقداری آب میگذاریم بجوشد...سس را روی رولت ریخته و میل کنید...

+ نوشته شده در  یکشنبه ٢۸ تیر ۱۳۸۸ساعت ٢:۱۱ ‎ب.ظ  توسط خاتون  نظرات ()