بر سر خوان هنر!

خوشمزه نگاه کنیم به غذاهای ساده و ساده نگاه کنیم به غذاهای خوشمزه!

چیکن استروگانف خاتونی!

توسط خاتون الدوله


مواد لازم :

سینه مرغ : ١ عدد بزرگ

قارچ :‌مقداری

شیر : یک لیوان

کره :‌٢۵ گرم

آرد :‌٢ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و ادویه

فلفل دلمه : یک عدد

پیاز : یک عدد

اول پیاز رو تفت میدیم در حد نرم شدن

بعد سینه های مرغ تکه تکه شده یا خلالی شده رو اضافه میکنیم

بعد که رنگ مرغ عوض شد...ادویه هامونو اضافه میکنیم به همراه قارچ و فلفل دلمه و می ذاریم تا آروم بپزه...

 

طرز تهیه سس سفید :

سس سفیدمونو درست میکنیم...آرد رو در کره ذوب شده تفت میدیم...شیر رو اضافه میکنیم و نمک و فلفل و ادویه...کمی که غلیظ شد سس آمادست...

وقتی مرغ خوب تفت خورده بود سس رو بهش اضافه میکنیم در حد چند دقیقه بمونه بعد حاضره...بقیه چیکن استروگانف ها خامه هم دارن که من استفاده نمیکنم!

+ نوشته شده در  پنجشنبه ٦ اسفند ۱۳۸۸ساعت ٥:٢٩ ‎ب.ظ  توسط خاتون  نظرات ()