بر سر خوان هنر!

خوشمزه نگاه کنیم به غذاهای ساده و ساده نگاه کنیم به غذاهای خوشمزه!

سوپ شلغم

 

توسط خاتون الدوله


مواد لازم :

شلغم : به میزان دلخواه

ذرت : مقدار لازم

شیر :‌نیم لیتر

خامه :‌٢ قاشق

کره : ٢٠ گرم

نمک و فلفل و ادویه

ورمیشل : به اندازه دلخواه

آب مرغ یا استاک مرغ

شلغم رو رنده میکنیم و به همراه آب می ذاریم بپزه...اگه آب مرغ داشتیم از ابتدا با آب مرغ می پزیم...

بعد که کمی شلغم ها نرم شد به سوپ ذرت رو اضافه میکنیم به همراه شیر و ورمیشل و بقیه مخلفات...خیلی سوپ خوش طعمی میشه...

+ نوشته شده در  شنبه ۱٧ بهمن ۱۳۸۸ساعت ۳:۳٩ ‎ب.ظ  توسط خاتون  نظرات ()